treba pomoć

'Suprug me prevario pa sam imala osvetnički seks, a sada nam je brak u problemima'

shutterstock
02.02.2022.
u 20:00

Kada joj je otkrio da je imao aferu, bila je toliko povrijeđena da je odlučila napraviti isto te spavala s bivšim dečkom i jednim nepoznatim muškarcem

– Moj suprug mi je jasno rekao da je imao aferu, što je onda pokrenulo lančanu reakciju osvete od mene. Ono što je najviše boljelo u njegovoj aferi bilo je to što mu je stvarno stalo do ove druge žene i nije se radilo samo o seksu – napisala je jedna žena za Mirrorovu stručnjakinju za odnose.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

I dalje ga voli pa je pristala pokušati popraviti njihovu vezu, a imaju i dvoje male djece o kojima treba razmišljati. No, jednostavno nije mogla zanemariti bijes i poniženje koje je osjećala pa je imala seks iz osvete s drugim muškarcima – jednom s bivšim, a nekoliko puta s drugim muškarcem.

– Mislim da sam suprugu htjela dokazati da sam i dalje seksi i poželjna te da me žele i drugi muškarci. Sada je sve samo užasna zbrka. On zna za te afere i stalno govori da razumije zašto sam to učinila i spreman je krenuti dalje. Mislim da ne možemo preboljeti sve laži, varanje i povrijeđenost koje smo nanijeli jedni drugima i smatramo da bi možda bilo najbolje da to bude kraj – nastavila je.

– Jedini način na koji ćete to učiniti je ako se oboje posvetite radu na braku. Možda je ovo vaše dno i ako ga uspijete proći zajedno, nitko od vas više nikada neće napraviti te pogreške. Ako niste stvarno razgovarali o tome što se dogodilo, nikada nećete pomaknuti dalje od toga i to će prijeći u svađu. Morate razjasniti zašto se njegovo varanje dogodilo kako biste otkrili što nije u redu s vašim brakom. Vaša veza možda više neće biti ista, ali može biti dobra na drugačiji način ako ste joj se spremni posvetiti – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Kiropraktičar otkrio: Ove poze za spavanje opasne su za zdravlje!

Ključne riječi

Komentara 7

IM
Immanuell
20:46 02.02.2022.

Poseksat se predatorski s nekim iz čiste požude i onda to priznat stalnom partneru/ici...... I očekivati oprost...... To graniči s mentalnom retardacijom.

TR
Tripoli
20:23 02.02.2022.

Brak vam je bil u problemima i prije...

TR
tratincica68
22:16 02.02.2022.

Nek odu psihijatru oboje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije