Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Suprug stalno želi brzinski jutarnji seks u kojem ja uopće ne uživam; kako da mu to kažem?'

Shuttershock
21.03.2022.
u 21:38

Seks je uvijek gotov za nekoliko minuta, a ja glumim i ispuštam zvukove stenjanja iako uopće ne uživam jer u tom činu nema nikakve romantike ni predigre, piše žena.

Ja imam 56, a moj suprug 59. Zajedno smo 28 godina i imamo troje odrasle djece,a u posljednjih je nekoliko godina naš seksualni život sve gori, napisala je žena anonimno terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

Njen je suprug, kaže, imao problema s postizanjem i održavanjem erekcije, no svaki put kad ju ujutro doživi, očekuje da to rezultira jutarnjim seksom 'na brzaka'. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Seks je uvijek gotov za nekoliko minuta, a ja glumim i ispuštam zvukove stenjanja iako uopće ne uživam jer u tom činu nema nikakve romantike ni predigre - rekla je.

Ipak, kaže, ne može se natjerati da mu prizna kako se osjeća jer ne želi povrijediti njegove osjećaje, najviše zato što misli da su i problemi s erekcijom kod njega isključivo psihičke prirode.

- Možda vaš muž toliko voli jutarnji seks na brzaka jer se samo tad može osloniti na svoju erekciju - objasnila je Deidre i ženi savjetovala da iskreno popriča s njim i da mu kaže kako primjećuje promjenu, te kako joj nedostaje veza kakvu su prije imali.

- Potaknite ga i da posjeti liječnika kako bi se isključili svi medicinski razlozi njegovog problema s erekcijom - dodala je.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:22 22.03.2022.

On uziva ti nisi nema strasti vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije