Privukla pažnju

Jedna od najboljih grickalica na svijetu postala je zvijezda društvenih mreža: Svi se pitaju 'di je nestala'?

Shutterstock
15.07.2024.
u 15:20

Nestašica pistachia stvorila je pomamu na društvenim mrežama

Ako posljednjih dana niste bookirali neki robinzonski turizam bez struje i WiFI-a ili vam je mobitel upao u more negdje na pola puta između kopna i jednog od naših otoka, vrlo vjerojatno ste vidjeli da je u McDonald'su nestalo sladoleda od pistachia. Jedna od najboljih grickalica na svijetu postala je zvijezda društvenih mreža jer je nestašica novog McFlurrya i McSundaea izazvala veliko zanimanje na društvenim mrežama. McDonald's je prvi ponudio ovaj popularni sladoled, ali su zalihe brzo nestale, što je izazvalo lavinu reakcija obožavatelja koji su ga željeli probati. Uslijedila je duhovita reakcija McDonald'sovog marketinškog tima na Instagramu, što nam je dodatno privuklo pažnju.

Naime, baš kao i Seth Phillips, bolje poznat kao @dudewithsign, McDonald’s je rekreirao njegove popularne objave s jednostavnim natpisom na komadu kartona: “Di je nestao pistachio?”

Da stvar bude bolja, u priču su se uključili i drugi restorani i pekarnice promičući svoju ponudu proizvoda s traženim pistachiom. Uključenje drugih u ovu zabavnu situaciju brzo je postalo viralno, a kroz humoristične i interaktivne objave, uspješno su privukli pažnju mnogih korisnika društvenih mreža koji su s oduševljenjem dijelili svoje iskustvo.

U konačnici, najbolje su prošli svi ljubitelji pistachia, a pogotovo oni koji su htjeli probati McDonald'sov sladoled, jer se trenutačno najpopularniji sladoled u Hrvatskoj vratio u ponudu 13. srpnja pa se svi mogu uvjeriti kakav je okus hrskavih komadića i preljeva od pistachia u kombinaciji s omiljenim kremastim sladoledom. Zato trk u McDonald's dok ga još ima! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije