hvalevrijedna gesta

Talijan u Biogradu pronašao vjenčani prsten i sad traži vlasnicu: 'Bilo bi mi drago da uspijem'

Facebook/Gennaro Capocchia
28.08.2024.
u 15:30

'Znam da je teško, ali ako ga netko prepozna, rado ću ga vratiti'.

Gennaro Capocchia, Talijan koji je ljetovao u Biogradu na moru, objavio je u Facebook grupi Beautiful Croatia da je na plaži pronašao vjenčani prsten za koji vjeruje da pripada nekoj ženi. Sada, pokušava pronaći vlasnicu kako bi joj ga vratio. 

‘Bok svima, ja sam Talijan i bio sam na odmoru u vašoj zemlji. Ovaj vjenčani prsten sam pronašao na plaži Dražica u Biogradu 18.08. Definitivno je ženski vjenčani prsten s obzirom na veličinu i unutar njega je ugravirano NEtalijansko ime i datum. Znam da je teško, ali ako ga netko prepozna, rado ću ga vratiti. Hvala’, napisao je. 

Foto: Facebook/Gennaro Capocchia

Mnoge je svojim potezom oduševio te, iako su neki pisali da znaju tko je vlasnica, ona prava još uvijek nije pronađena. ‘Baš je lijepo od vas da ste ovo objavili kako bi žena mogla dobiti natrag svoj prsten’, napisala je jedna korisnica, a neki su se našalili: ‘Možda ga je bacila s razlogom’.

Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgnzuio
16:04 28.08.2024.

To je Severina bacila prije 5,6 godina, al se neće javiti nalazniku, ljuta je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije