kampanja uniqlo

Tavi Gevinson i Cindy Lauper modna su kombinacija iz snova!

Tavi Cindy (1)
Uniqlo
22.02.2012.
u 15:55

Neobičan spoj tinejdžerske modne blogerice i pjevačice koja je slavu stekla u osamdestima pokazao se kao idealan za kampanju japanskog brenda!

Mlada blogerica Tavi Gevinson novo je zaštitno lice japanskog high-street brenda Uniqlo, i to njihove dizajnerske linije s potpisom Orle Kiely, londonske dizajnerice čije kreacije bira i Kate Middleton.

Uz petnaestogodišnju Tavi, u kampanji se pojavljuje i 58-godišnja pjevačica Cindy Lauper, a njihov spoj idealan je za ovu otkačenu kolekciju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije