možda stvarno djeluje...

Tiktokerica tvrdi da za veće grudi ne trebate operaciju: "Samo isprobajte ovakvu prehranu..."

TikTok/ @lea_osaki
30.11.2022.
u 15:30

I nemojte pomisliti da sam se jednostavno udebljala jer nisam, već mi je sve što sam dobila otišlo u grudi, kaže ona u videu u kojem je objavila i fotografije prije i poslije.

TikTok korisnica Casey Johnson poručila je svim ženama koje bi htjele veće grudi da zaborave na plastične operacije; jer to se, tvrdi, može postići i jednostavnim dodavanjem dobrih masnoća u prehranu.

U to se Johnson navodno i sama uvjerila kad je u ožujku 2021. odlučila isprobati takozvanu intuitivnu prehranu i u samo par mjeseci dobila 2,3 kg.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

“I nemojte pomisliti da sam se jednostavno udebljala jer nisam, već mi je sve što sam dobila otišlo u grudi”, kaže u svom TikTok videu u kojem je objavila i fotografije prije i poslije na kojima je u bikiniju; a grudi joj se na slici 'poslije' zaista čine veće. 

“Prva je snimljena u ožujku 2021., a do tada sam već tri godine brojala kalorije onog što sam jela, ograničavala se i izbjegavala masnoće".

Držala se, kaže, jako strogog režima prehrane u kojem je dnevno smjela unijeti najviše 60 grama masti.

@awholelottahealth Reply to @lea_osaki ♬ As It Was - Harry Styles

Tada je u prehranu, s maslinovim uljem, avokadom i orašastim plodovima počela dodavati masnoće za koje tvrdi da su joj pomogli probavnom sustavu i hormonima.

Prema nekim zdravstvenim studijama, hrana bogata estrogenom poput soje, sjemenki sezama, tofua i zdravih masnoća može doprinijeti povećanju grudi, no njeni pratitelji nisu bili uvjereni.

“Mršavi ste i dva, tri kilograma na vašoj građi čini veliku razliku", napisala je jedna osoba, no bilo je i mnogo pratiteljica koje su komentirale kako moraju probati njenu dijetu za veće grudi, prenosi NY Post.

Volite povremeno popiti 'čašicu'? Kad pijete, pijte džin jer je najzdravije alkoholno piće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije