Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupila brojne negativne komentare

Tiktokerica u avionskom WC-u snimala rutinu njege kože pa naljutila mnoge putnike: 'Nemaš manire!'

TikTok
23.06.2024.
u 15:50

Gledatelji su brzo kritizirali kreatoricu jer je očito zatrpala skučeni WC u zrakoplovu, a brojni kritičari su izjavili da njezin video nije ništa čime bi se trebala hvaliti ili ponositi

Kreatorica lifestyle sadržaja koja je naizgled zadržavala WC u avionu kako bi obavila svoju rutinu njege kože u više koraka, označena je kao "neuviđavna" i "bezobrazna" jer je tjerala druge putnike da navodno čekaju skoro 15 minuta. "Rekla sam ženi u redu da mi trebaju 2 minute", rekla je Kate Elisabeth, koja ima 657.000 pratitelja na TikToku, u sada već viralnom, i kontroverznom isječku, naslovljenom s "ups", piše NY Post. 

Influencerica je u videu demonstrirala svoju rutinu njege kože, koja je uključivala pranje lica, pranje zuba, korištenje maske za oči i nanošenje proizvoda na lice - a sve je to navodno trajalo nešto manje od 15 minuta.

@kateelisabethh

oops..

♬ honeypie - 💐

Gledatelji su brzo kritizirali kreatoricu jer je očito zatrpala skučeni WC u zrakoplovu, a brojni kritičari su izjavili da njezin video nije ništa čime bi se trebala hvaliti ili ponositi. 

"Da sam morala piškiti, a ti si ovdje i radiš ovo...", napisala je jedna korisnica. "Bio bih ljut kad bi netko 15 minuta proveo u kupaonici u avionu radeći ono što bi mogao raditi na svom sjedalu. Operi zube pa dopusti drugima da koriste WC", prekorio ju je drugi korisnik. "Poštujte druge ljude na javnim mjestima. Pola ove rutine moglo se obaviti na vašem sjedalu", složio se netko drugi.

VEZANI ČLANCI:

"Neki ljudi nemaju manire", pisala je još jedna ljutita osoba. "Ako si znala da će ti trebati toliko dugo, mogla si prvo pustiti ženu koja je samo trebala na WC", komentirao je netko drugi. "Zbog ovakvih stvari sam bijesan", pisalo je u još jednom komentaru. 

Čini se da je kreatorica sadržaja htjela da šala bude na njen račun ili na račun gledatelja. "Sviđa mi se koliko ovo živcira ljude", komentirala je jedna osoba, na što je Elisabeth odgovorila: "Doslovno je tako smiješno." Elisabeth je kasnije u komentarima tvrdila da je "sve tako lako prevarila", naizgled insinuirajući da je njezin video zapravo samo "mamac za bijes", inače poznat kao sadržaj posebno objavljen kako bi razljutio gledatelje kako bi se potaknuo angažman putem komentara, pregleda i lajkova.

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije