Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smiješna reakcija

Zaspao u avionu i probudio se nakon dva sata: Šokirao se kad je saznao gdje je!

TikTok
20.06.2024.
u 13:30

Putnik je trebao letjeti iz Londona za Split

Putnik zrakoplova iz Ujedinjenog Kraljevstva probudio se iz dugog sna misleći da je stigao na odredište, samo da bi shvatio da je avion još uvijek zaglavljen na londonskom aerodromu, kao što je detaljno prikazano u snimci s 3,5 milijuna pregleda na TikToku.

"Nama je to, naravno, bilo smješnije nego njemu. Oprosti prijatelju, još uvijek nismo otišli!", napisala je u naslovu isječka Fiona Weizman, koja je sjedila do njega, te je snimila njegovu smiješnu reakciju, piše NY Post. 

@fionaweizman We found that funnier than he did. Sorry mate, we still haven’t left! 🤣 . . #easyjet #delayedflight #funnymoment #travelvlog #croatiafulloflife #planetok ♬ Funny - Gold-Tiger

Putnik je trebao letjeti iz Londona za Split. No, kad se muškarac imena Rip Van Winkle probudio dva sata kasnije, vidio je da su na pisti, što ga je navelo da povjeruje da su stigli u Split.

Međutim, njegovi snovi o sretnom slijetanju ubrzo su se srušili nakon što je shvatio - na svoju žalost - da su još uvijek prizemljeni u Londonu zbog tehničkih problema.

VEZANI ČLANCI:

Prateća snimka prikazuje putnika koji se smije vlastitoj nevolji. Komentatori TikToka suosjećali su s njim, a jedan je komentator napisao: "Hahahahahah razočaranje bi bilo takoooo grozno." "Plakao bih odmah nakon smijanja", tvrdio je netko drugi.

U međuvremenu je treći podijelio slično iskustvo. "Da, kao netko tko teško spava u avionima, zaspao sam u avionu koji je išao iz Londona za San Francisco, probudio se i još smo sjedili na pisti na Heathrowu. Skroz ga razumijem", napisao je. 

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije