Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novitet iz olivala

Kremice s dalmatinskom lavandom za dubinsku njegu ruku

Olival krema za ruke s lavandom
Foto: Olival
1/2
10.01.2014.
u 10:26

Kako bi ove zime koža vaših ruku bila njegovana Olival je pripremio nove proizvode - kremu i koncentrat za ruke s dalmatinskom lavandom koja hrani, štiti i njeguje

Njega ruku bitna je tijekom cijele godine, no zimi im je zbog hladnoće i suhog zraka potrebno mnogo više pažnje. Tako već prilikom prvog zahlađenja krećemo u potragu za novitetima, bogatijim i hranjivijim kremama za ruke koje će nam pomoći da izbjegnemo crvenilo te suhu i ispucanu kožu ruku.

Zato je Olival obogatio svoj asortiman hidratantnom kremom i koncentratom čiji je glavni sastojak dalmatinska lavanda.

Tri najbrže čitateljice (ili čitatelja) koji nam pošalju svoje ime i prezime s adresom na mail javi@vecernji.net na dar će dobiti paket s kremom za ruke i koncentratom iz Olivalove nove linije.

Biljka je to čiju su dragocjenost poznavali još stari Rimljani. Cijena pola kilograma cvjetova lavande bila je tada jednaka mjesečnoj plaći radnika na farmi. Prepoznata kao biljka zdravlja i ljepote, lavanda i danas ima široku primjenu u kozmetici.

Vaše ruke bit će zahvalne na lavandi zbog aromatičnih ulja i hranjivih sastojaka koji će zaštititi kožu, nahraniti je te joj osigurati potrebnu vlažnost.

Njega za dan i noć

Za dnevnu njegu stručnjaci u Olivalu osmislili su hidratantnu kremu za ruke i nokte koja se brzo upija te je dovoljno koristiti manju količina nekoliko puta kroz dan.

Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Bogata formula prirodnih ulja, glicerina i vitamina E regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja.

Zbog svojeg umirujućeg djelovanja krema i koncentrat s lavandom odgovarat će i jako osjetljivim rukama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije