voli pokazivati trbuh

Trudna je četiri mjeseca i mnogi joj govore da se neprikladno odijeva: ‘Ne vidim problem, nosit ću što god želim’

Tik Tok
10.10.2022.
u 12:30

U opisu videa napisala je kako se često susreće s komentarima poput "ne možeš to nositi u javnosti" ili "majka si i počni se prikladno oblačiti"

Jedna majka trudna je sa svojim drugim djetetom četiri mjeseca, no često se suočava s negativnim komentarima i osuđivanjem drugih korisnika i to samo zbog njezine odjeće. Abbie Herbert ne želi prestati nositi odjeću koju je nosila prije trudnoće, te smatra da joj odlično stoji, iako joj ljudi stalno govore da nije prikladno da se tako oblači kao jedna majka i trudnica, piše The Sun

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Abbie je odlučila snimiti video u kojemu je uzvratila svojim kritičarima, te ga je objavila na svom Tik Tok profilu. U opisu videa napisala je kako se često susreće s komentarima poput "ne možeš to nositi u javnosti" ili "majka si i počni se prikladno oblačiti". Zatim je kao odgovor napisala "izašla sam ovakva u javnost i super se osjećam", pokazujući svoju odjeću koja se sastojala od kratkog topa s dugim rukavima i hlača niskog struka, stavljajući svoj trudnički trbuh na vidjelo. 

- Imam 26 godina i mogu oblačiti što god ja želim, ne vidim nikakav problem u tome. Volim pokazivati svoj trudnički trbuh i ne znam zašto to ljudima smeta - napisala je u opisu videa. 

 

@abbieherbert Im 26 & can dress how I want 🫶 outfit from @Alo Yoga #pregnant #pregnancy #fashion #fashiontiktok #style #pregnancytiktok #mom #momsoftiktok #alopartner #fyp #4u #reaction #react #itsnotajoke #momlife #momtok #styleinspo ♬ original sound - Sam Smith

 

U komentarima je ipak bilo korisnika koji su ju pohvalili za to kako izgleda i što se usprotivila svojim kritičarima i njihovim negativnim komentarima. 

- Nema doslovno ništa loše u toj odjeći i izgledate slatko - napisala je jedna korisnica. 

- Nosite što god želite, izgledate fantastično! - dodala je druga. 

No, bilo je i korisnika koji nisu baš bili uvjereni. "Nikada ne bih mogla tako nešto nositi u trudnoći i ne znam kako je vama ugodno, ali u redu."

Abbie i suprug Josh nedavno su saznali da čekaju dječaka, brata za svoju kćer Poppy. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom':

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije