Noć kazališta

U 24 grada prikazat će se 93 predstave za ljubitelje kazališta

Noć kazališta
06.11.2010.
u 16:30

Ovogodišnja Noć kazališta održat će se 20. studenoga 2010. u 24 grada diljem Hrvatske

Ovogodišnja Noć kazališta održat će se 20. studenoga 2010. u 24 grada diljem Hrvatske. U Noći kazališta u 54 kulturne institucije odigrati će se 93 predstave uz 65 popratnih programa. Programi traju do dugo u noć a počinju, za one najmlađe, od 10 ujutro. Ulaz na većinu programa je besplatan.

Toga dana kazališta daruju izvedbe, ali i otvaraju svoja vrata publici pa, rušeći na trenutak iluziju kazališta, produbljuju vezu koju publika ima s onima koji za nju igraju i mjestom na kojem to rade.

Pored niza već gotovih predstava, Noć kazališta svoj program širi i na gostovanja međunarodnih koprodukcija, razmjene predstava između domaćih kazališnih kuća, čitanja i uprizorenja tekstova suvremenih europskih autora, okrugle stolove i susrete s izravnim uključenjima putem interneta… Sva događanja u sklopu ove jednodnevne, ali i cjelonoćne manifestacije okupljena su oko jednog cilja – ostvarivanja novog i drugačijeg zajedništva kazališne publike i kazališnih umjetnika u jedinstvenom iskustvu.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
riječanka
20:23 07.11.2010.

predivna vijest i jedva čekam 20. i Noć kazališta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije