u australiji

U posjet mu je došla policija: YouTuber želio ostati budan 11 dana da sruši svjetski rekord

Youtube/Screenshot
14.08.2024.
u 14:30

Prethodni rekord držao je Randy Gardner koji je, kao 17-godišnjak 1964. godine, ostao budan 11 uzastopnih dana

Australski YouTuber pod imenom Norme (19) poznat je po snimanju viralnih videozapisa na YouTubeu, a voli objavljivati sadržaj  o Minecraftu i Ricku i Mortyju. Sada se odlučio za novi pothvat, te je želio 11 dana biti bez sna da bi oborio Guinnessov svjetski rekord, a usput sve prenositi uživo, piše LADbible.

Prethodni rekord držao je Randy Gardner koji je, kao 17-godišnjak 1964. godine, ostao budan 11 uzastopnih dana. Pisalo se i da su još dvije osobe dosegle granicu budnosti od 400 sati, ali njihovi pokušaji nisu priznati jer medicinski stručnjaci obično moraju biti prisutni da bi pratili pojedinca.

VEZANI ČLANCI:

Influencer s 1,2 milijuna pretplatnika svoj je pohvat prenosio uživo na stranici Rumble, a zatim je na društvenim mrežama podijelio slike policijskih automobila i vozila hitne pomoći koja su se nalazila ispred njegovog doma. Čini se da su bili tamo da ga nadgledaju jer je tijekom dugog prijenosa uživo bilo mnogo prekida. Norme je uspio ostati budan nevjerojatnih 264 sata i 56 minuta. 

Koji je najbolji grad za spavanje u Europi? Na listi se našao i Zagreb, evo kako stoji!

1/13

Navodno je imao 9000 gledatelja tijekom emitiranja uživo kada je oborio rekord. Iako je uspio oboriti rekord, čini se da je YouTuber dobio više zabrana na različitim  platformama nakon što je prekršio smjernice zajednice u svom pokušaju da ostane budan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije