od hrane do festivala

Ugledni chefovi pomažu projektu Europa Donna

Ana Grgić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
03.03.2015.
u 17:00

Meniji su ponuđeni za sto kuna, a u svakom je restoranu kasica za donacije projektu kojem je cilj briga o ženskom zdravlju

Uoči Festivala ružičastih vina koji se treći put održava u Zagrebu, u restoranima diljem zemlje kao najava traje "Ružičasti tjedan".

Organizatori žele podići svijest o prevenciji raka dojke pa cijela akcija ima i humanitarni karakter.

Tako će za goste koji žele donirati novac za kampanju Darujmo ružičasti život zaklade Europa Donna Hrvatska unutar prostora Le Bistroa biti postavljena i posebno obilježena ružičasta "kasica prasica" za donacije.

Chefovi u restoranima koji prate projekt osmislili su jelovnike u duhu mediteranske prehrane i ružičaste boje te ih ponudili po promotivnoj cijeni od sto kuna. Među njima su i Ana Grgić i hotel Esplanade.

– Pozivam goste i gošće da u našem Le Bistrou uživaju u finom vinu, delicijama i ugodnom ružičastom ambijentu. Činite dobro i gledajte na svijet kroz ružičasti spektar – poručila je Ana Grgić.

>>10 simptoma koji mogu ukazivati na rak

>>Godišnje do 2.500 novooboljelih od raka dojke, sve više Hrvatica na preventivnim pregledima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?