Oduševljeni su

Ukradite super ideju: Ovaj je tata kantama za smeće dao novu svrhu i napravio vozila za djecu

Screenshot
27.04.2020.
u 15:30

Kante za smeće poslužile su mu da zabavi djecu u izolaciji.

Simon Brace iz Queenslanda, Australija odlučio je zabavu za djecu dignuti na novu razinu, prenosi news.co.au. Kako bi proveli malo više vremena na zraku držeći se određenih mjera, napravio je vlak - od kanti za smeće. Upotrijebio je osnovu s kotačima, kotače s kanta za smeće, konopac, metalni otpad i pomoćne kotače za bicikl kako bi sve sastavio i vozio djecu bez problema.

U videu pogledajte rezultat njegove ideje:

Njegova supruga Amey sve je zabilježila videom i fotografijama, te je ispričala da je suprugu bilo potrebno dva sata da sve sastavi. Kada je sve završio stavio je četvero djece u improvizirani vlakić i krenuo ih voziti po susjedstvu. Malo je reći da su djeca uživala.

"Uspješno sam složio vlak kako bih zabavio djecu u izolaciji", rekao je Simon na Facebooku. i tako inspirirao mnoge roditelje koji su također s djecom kod kuće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije