PROMO

Uvjerite se u bogatu Megabonovu ponudu hotelskih paketa

Megabon (1)
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
22.10.2013.
u 08:34

Iz bogate ponude hotela izdvajamo predivne apartmane Residence Madame Vacances La Fontaine du Roi.

Čarobni svijet hotelskih paketa i putovanja diljem Europe i šire nadohvat ruke – jednom riječju Megabon. Još uvijek niste član velike Megabon obitelji? Sada je pravo vrijeme da to učinite budući da se bliže hladniji i tmurniji dani. Dozvolite da Vam Megabon unese tračak sunca u nadolazeće dane! Posjetite www.megabon.eu i uvjerite se u bogatu ponudu hotelskih paketa različite tematike a ovih je dana pažnja posebno posvećena snježnom odmoru. Iz bogate ponude hotela izdvajamo predivne apartmane Residence Madame Vacances La Fontaine du Roi.

Svi znamo da je skijanje na skijalištima u francuskim Alpama nezaboravan doživljaj i upravo zbog toga smo vam pripremili sedmodnevni skijaški paket za čak 6 osoba s uključenim kartama za vrhunsko skijalište Les Sybelles! Ovaj bogati Megabon hotelski paket uključuje, osim smještaja u trosobnom apartmanu za čak 6 osoba, i skijaške karte za svaki dan boravka te opuštanje u bazenu. Nećemo ni trepnuti a zimski će praznici već biti ovdje, zato iskoriste ovu jedinstvenu priliku i isplanirajte ovogodišnje skijanje sa stilom!

Residence Madame Vacances La Fontaine du Roi apartmanska je kuća izgrađena u tipičnom alpskom stilu i smještena na sunčanoj lokaciji, samo 200 m od skijaških staza Saint Jean d´Arves te 100 m od centra naselja i gondole La Chal.  Apartmani su prigodni za obitelji i grupe prijatelja a čine ih dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupaonica s tušem ili kadom, te terasa ili balkon.

Ostale prednosti smještaja u ovim apartmanima uključuju i korištenje grijanog unutarnjeg bazena, uslugu najma skijaške opreme, korištenje posteljine i ručnika te boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu kao i korištenje besplatnog Wi-Fi na recepciji.

Iako je dandanas ovo skijalište četvrto najveće skijalište u Francuskoj i već desetljećima privlači ljubitelje skijanja i zimskih sportova (skijalište je bilo uređeno već u 1920-im!), les Sybelles je relativno nepoznato mjesto u savojskim Alpama.

Velika površina skijaškog središta les Sybelles udružuje šest individualnih skijališta u pravi skijaški raj dug čak 310 kilometara a pogled koji se od tamo pruža oduzeti će vam dah. Pojedine skijaške stanice La Toussuire, Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, St. Sorlin d'Arves, St. Colomban i Jarrier rasprostiru se na nadmorskoj visini između 1.500 i 1.800 metara, djelomično leže na brdovitoj i suncem okupanoj planini nad dolinom Maurienne, koja obiluje snijegom, dok se preostali dio nalazi na obadvije strane prijelaza Croix-de-Fer i Glandon, slavnih zbog biciklističke staze Tour de France. Ono što će vas najviše oduševiti je povezanost skijaških staza i odlična infrastruktura skijališta, koja uključuje 80 skijaških naprava te ćete zasigurno ovu skijašku avanturu još dugo nositi u sjećanju.

Stoga, skije na rame i pravac Francuska!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?