Korisno

Uz ove trikove brzo očistite češnjak i spriječite da vam na prstima ostane miris

Češnjak
Marko Mrkonjić/PIXSELL
04.10.2021.
u 11:28

Trebate samo nož ili staklenku.

Kada vam zatreba veća količina češnjaka tijekom kuhanja, a ne želite guliti režanj po režanj, isprobajte ovaj super trik koji je osvojio internet. Razdvojite glavicu na režnjeve, stavite ih u jednu posudu i prelijte vrućom vodom. Neka tako stoje minutu do dvije, izvadite ih van i samo povucite ljusku - skinut će se u trenu.

Drugi trik je da ubacite režnjeve u staklenku ili neku posudicu, zatvorite je i protresete nekih 30 sekundi - izvadite ih van i spremni su za upotrebu.

Twitter je oduševljen trećim trikom koji je vrlo jednostavan. U jednu ruku stavite glavicu češnjaka, a u drugu mali nož kojim ćete nabosti režanj i izvaditi ga jednim potezom iz ljuske. 

Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na poklon dobio štene psića! ❤

Imamo i super trik kojim ćete se riješiti neugodnog mirisa koji ostaje na prstima nakon kuhanja. Uzmite kokosovo ulje i dobro ga utrljajte na dlanove i vrhove prstiju i potom isperite toplom vodom.

Genijalan razlog da stavite češnjak pod jastuk već večeras

Češnjak
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije