PROMO

Uživanje u Sarajevu kao što ga do sada niste iskusili

Portal Megabon (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
06.09.2013.
u 08:45

Portal Megabon jedan je od vodećih turističkih portala na području Balkana i pri tome premašuje čak i samoga sebe. S dnevnim širenjem ponuda hotela i apartmana nudi preko 500 hotelskih aranžmana u više nego 21 državi unutar Europe i šire.

Megabon dakle sa svojom širokom i kvalitetnom ponudom pokriva sve najveće europske gradove, među koje spada i Sarajevo. Ta prijestolnica ponosi se očuvanim starim dijelom grada, punim jedinstvene arhitekture iz doba otomanskog imperija uključno sa mnogobrojnim kupolastim džamijama i tradicionalnim oblicima orientalskih građevina, kao što su konaki (prenoćišta) i hanovi (gostione).

Za vrijeme boravka u Sarajevu ne propustite priliku te posjetite jednu od tipičnih restorana i lokala, kao što su poznate čevabdžinice, ašćinice, buregdžinice s bosanskim specialitetima, između ostalog ćevapima i burekom, te kafane i slastičarne s izvrsnim slasticama kao što je baklava. Da bi se nakon kulturnog i kulinaričnog doživljaja još i odmorili te obnovili svoju snagu, ekipa Megabona nudi vam opuštanje u vrhunskom wellness centru hotela Hollywood. Megabon je išao još i korak dalje i zato da svoj odmor ne bi proveli sami ponuda u ovom hotelu sa 4 zvijezdice s uključenim doručkom važeća je za dvije osobe. Tako ćete luksuzni doživljaj u povijesno bogatom Sarajevu moći dijeliti s dobrim prijateljem ili svojim partnerom.

Hotel Hollywood je smješten u samom centru Ilidže, koja važi za zelenu oazu Sarajeva. Leži uz glavnu zaobilaznicu u neposrednoj blizini zračne luke Sarajevo i rijeke Bosne, jedinstvenog dragulja Bosne i Hercegovine, koju domaćini nazivaju Vrelom Bosne.

Sobe i apartmani su luksuzno opremljeni. U sobama je gostima na raspolaganju televizija i PAY TV (filmovi, igrice itd.), mini bar, bežični internetni priključak i telefon. U kupaonici se nalaze sušilo za kosu i ostala pomagala visokog standarda.

Nemojte propustiti ovu iznimno povoljnu ponudu ali budite pažljivi - bonovi za sve ponude na www.megabon.eu su ograničeni!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?