PROMO

Valentinovo je, a vaš budžet to ne može podnijeti? Imamo rješenje!

Njuškalo
Foto: Njuškalo
PR
Autor
PR članak
10.02.2014.
u 08:30

Kako biste ove godine uspjeli malim znakom pažnje razveseliti svoju bolju polovicu, ne gubite vrijeme tražeći povoljne stvari i ponude

Kako biste ove godine uspjeli malim znakom pažnje razveseliti svoju bolju polovicu, ne gubite vrijeme tražeći povoljne stvari i ponude na sto različitih mjesta kad sve možete pronaći na Njuškalu!

Iz udobnosti svog doma, opušteno, klikajući mišem pronađite najpovoljnije ponude i cijene, bilo da tražite romantični vikend-aranžman za dvoje ili parfeme, satove i kozmetiku – sve one uobičajene „valentinovske“ poklone. Najbolje od svega je sljedeće – čak i ako nemate dovoljno sredstava za ono što biste htjeli, u isto vrijeme dok tražite idealan poklon možete prodati nešto što vam više ne treba i tako zaraditi nešto i podebljati svoj budžet.

Ponuda je šarolika i svatko će pronaći nešto za sebe, a da se ne biste brinuli ni o sigurnosti, tu je Njuškalova dostava koja sva vaša trgovanja čini ugodnim i sigurnim iskustvom. Stoga, požurite se na Njuškalo i provjerite naše cijene! I ne zaboravite – samo jednom u godini je Dan zaljubljenih!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?