pismo stručnjakinji

'Već godinama imam tajni seks s drugim oženjenim muškarcima, a moj suprug nije ni svjestan toga'

shutterstock
22.02.2022.
u 22:01

Ne želi nikoga povrijediti, ali ne vidi svjetlo na kraju tunela...

– Iako moja obitelj misli da sam sramežljiva i predvidljiva sredovječna žena, ipak sam toliko usamljena da se godinama seksam s drugim oženjenim muškarcima. Imam 54, a moj suprug 55 godina. Zajedno smo više od 25 godina i imamo dvije odrasle kćeri – napisala je jedna žena za The Sun.

On je bio njezina prva ljubav, a u početku joj se seks s njim bio uzbudljiv i potpuno zadovoljavajuć. No, tijekom godina su se udaljili i zatekla se kako gleda druge muškarce i zamišlja seks s njima. Na kraju ju je znatiželja nadvladala i prijavila se na aplikaciju za upoznavanje.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Bila sam začuđena kada je nekoliko momaka koji su bili u braku ili u dugogodišnjim vezama stupilo u kontakt. Jedan me posebno privukao i dogovorila sam da se nađemo. Bila sam oduševljena pažnjom. Na kraju smo imali seks natrag u njegovom stanu, a on me dodirivao na mjestima za koja nisam znala da postoje. Od tada sam upoznala još nekoliko momaka. Uvijek imamo seks i nitko ne očekuje više – nastavila je.

Sad ne zna što da radi. Nije zaljubljena u svog muža, niti ga voli. Seks s njim joj je grozan i jednostavno se ne može usporediti s ovim drugim muškarcima. Jednostavno s njim ne doživljava nikakvo uzbuđenje. Ne želi nikoga povrijediti, ali ne vidi svjetlo na kraju tunela.

– Vaš bračni seksualni život je nekada bio sjajan, ali prelako je dopustiti da postane rutina. Zaglaviti u kolotečini je nešto što je mnogima poznato, ali to ne znači da je vaša veza u problemima. Ako vi i vaš suprug želite da vaša veza funkcionira, postoji velika šansa da je možete vratiti na pravi put – započela je psihoterapeutkinja Deidre svoj odgovor.

– Naravno da je uzbudljivo upoznati nove ljubavnike. Uzbuđenje što ste s nekim drugim dovoljno je samo po sebi da pojačaju vaše uzbuđenje. Ako ste spremni pokušati, mogli biste uživati ​​u seksu sa svojim mužem. Ovi dečki su vas oduševili, ali nude li nešto više? Sumnjam. Probudite se prije nego što izgubite sve i uložite malo energije da svoj seksualni život učinite uzbudljivijim i zadovoljavajućim – zaključila je stručnjakinja.

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
13:37 23.02.2022.

Zali se pa se hvali ne zeli ga povrijedit a zeli nastaviti sex s ozenjenm .

SV
Svedo
06:35 23.02.2022.

i pitaš se tko je kriv, nebi drugu zenu da mi platiš a moja zena se nebi osudila pa se pitaš zašto jest politika kako je

JM
Jmjm
04:16 23.02.2022.

Nista cudno,zeni od 45-60g nikada dosta sexa,stara samo se trosi a muz neka spava,ali ako se probudi letis iz kuce,tako je bilo i mojoj bivsoj,,ljubavi,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije