"DORA"

Vesna Pisarović pobjednica Dore

11.03.2002.
u 00:00

Prvi su se put kuloarska predviđanja pokazala apsolutno točnima. Vesna Pisarović postala je pobjednica 10. jubilarne Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Talinu. Od početka glasovanja bilo je sasvim jasno da su se hrvatski gledatelji, kao i stručni žiriji, odlučili za Vesnu.

Iznenađenje, ako na ovoj Dori ima iznenađenja, može se nazvati jedino visoki plasman Karana, koji je sinoć bio drugi. Borisu Novkoviću pripalo je treće mjesto. Vrlo dobro plasirala se i Zdenka Kovačiček.

Kao što je cijela Dora protekla bez ikakvih skandala, tako je i završna večer bila gotovo dosadna. Ipak, najgore od svega na ovogodišnjoj Dori bile su pjesme.

Televizijska organizacija na Zagrebačkome velesajmu funkcionirala je besprijekorno. Kao i svi ostali koji su ove godine odrađivali posao oko Dore - prije svega blistava Bojana Gregorić i Duško Ćurlić, kao provjereni voditeljski par.

Revijski orkestar HRT-a, pjevanje uživo, vrhunski voditelji i show program s Ivanom Spagnom samo su neki od detalja po kojima ćemo pamtiti ovogodišnju Doru.

Renata Lacko i Daniela Ana Morić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije