poznati "pout"

Victoria Beckham: Na slikama izgledam kao neraspoložena krava

victoria (1)
Pixsell
03.06.2012.
u 15:33

Prepoznatljiva po svom "durenju" pred fotografima, Victoria Beckham konačno je priznala da i samoj sebi izgleda nesretno

Pronaći fotografiju Victorije Beckham na kojoj se smije skoro pa je nemoguća misija. Ovog je svjesna i sama dizajnerica, koja je početkom mjeseca u gostovanju na CNN-u izjavila: - Sretna sam, mislim da se najbitnije smijati i uživati u životu.

No, u intervjuu za njemačko izdanje časopisa Interview Vicky je otkrila kako je svjesna da na slikama izgleda nasretno. - Kad god vidim svoju sliku u novinama ili na internetu, pomislim: \"O joj, ti neraspoložena kravo\".

Njezin javni imidž, dodaje Vicky, potpuna je izmišljotina.

- Da, izmislila sam tu osobu i u potpunosti se razlikujem od nje. No nemam potrebu svima to govoriti - ja znam da sam sretna. Stoga se ne uzrujavam kad ljudi kažu da cijelo vrijeme izgledam neraspoloženo. No, svi to misle... Čak i ja kad gledam te slike - objasnila je dizajnerica.

U intervjuu je Victoria priznala kako je svjesna da glazba nije njezin talent, i da je odabrala kumu za kćer Harper Seven - bit će to dobra prijateljica Beckhamovih, Eva Longoria.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije