drukčije

Vjenčanice u boji lavande u scenariju Hamletove Ofelije

Vjenčanice eNVy room
Foto: Šime Eškinja
1/4
13.05.2015.
u 14:54

Iskorak od "vječne bijele" stvoren je za mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način

Široka paleta modela obiluju čipkom, tilom i svilom i proteže se od raskošnih krinolina, preko lepršavih svilenih haljina pa sve do haljina sirena kroja.

Sve je to dio kolekcije eNVy rooma u kojoj su dvije vjenčanice u boji lavande.

Iskorak od "vječne bijele" stvoren je za mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način. 

„Kao inspiracija za fotografije poslužilo je remek-djelo britanskog slikara Johna Everetta Millaisa koje je inspirirano jednim od najvažnijih likova iz Shakespeareova opusa, Ofelijom, jednog od glavnih likova djela “Hamlet”. Nježnost i poetičnost ovog ulja na platnu već desetljećima oduševljava svjetsku javnost, pa tako i nas. Bilo je zadovoljstvo reinterpretirati taj visual u kojem je vodeći motiv voda koja teče kroz gusto raslinje”, rekli su o novoj kampanji dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Voda kao ključni element ove kampanje naglašava eteričnost, a nove kreacije su se besprijekorno uklopile u tu atmosferu. Pazeći pomno na svaki detalj prilikom izrade svojih vjenčanica,  enyy room je uspio dočarati savršenost Millaisova očaravajućeg djela

>>Jeste li hrabre za ovakvu vjenčanicu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije