veganski restoran

Vrhunsko priznanje TripAdvisora dodijeljeno originalnoj i održivoj hrvatskoj gastro priči koja uskoro dolazi u Zagreb

BioMania
Foto: BioMania arhiva
1/7
14.10.2024.
u 11:25

BioMania drugu godinu zaredom među 1% najprestižnijih, te u top 10 veganskih i vegetarijanskih restorana na svijetu.

Vrlo uspješni veganski restoran koji posluje po principima održivosti primio je ponovno prestižno Best of the Best priznanje od TripAdvisora, vodeće svjetske platforme za recenzije koja obuhvaća 4,2 milijuna restorana diljem svijeta. Time se BioMania svrstala među 1% najboljih na globalnoj razini, te u top 10 restorana na svijetu u kategoriji Veganski/Vegeterijanski Restorani i to kao jedini restoran na listi koji radi samo sezonski.

Foto: BioMania arhiva

BioMania priča je započela 2018. sa željom da postanu predvodnici promjene u percepciji zdrave prehrane i održivog življenja. Krenuli su kao prvi plant based Streetfood u Hrvatskoj sa malom kućicom na tek formiranom food courtu na plaži Zlatni rat u Bolu. Poneseni velikim uspjehom 2019. odlučili su otvoriti i restoran/bistro u centru Bola 2020. Godine. Od samog početka isticali su se drugačijim pristupom te kvalitetom i okusom jela čime su osvojili sve gurmane bez obzira na njihove prehrambene navike. Od 2021., prema ocjenama gostiju dominiraju gastro scenom otoka Brača.

Foto: BioMania arhiva

Recenzije na TripAdvisoru ističu inovativnost i kvalitetu BioMania kuhinje, s posebnim naglaskom na sjajne okuse, svježe ekološke namirnice, primjenu održivih praksi, izuzetnu uslugu, opuštajuću atmosferu te atraktivnu poziciju terase s očaravajućim pogledom. Sve nabrojeno svrstava BioManiu u sam vrh svjetske veganske i vegetarijanske gastronomije.

Foto: BioMania arhiva

"Ovo priznanje od TripAdvisora ponovno potvrđuje našu neprestanu posvećenost kreiranju jela koja nisu samo zadovoljstvo za nepce, već i odraz naše suradnje s najkvalitetnijim malim proizvodačima i održivim upravljačkim praksama. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez iznimnog truda svakog pojedinog člana tima; iskrene čestitke cijeloj ekipi! Zahvaljujem se i svim našim gostima koji su odvojili vrijeme da podijele svoje iskustvo. Naposljetku, htio bi se posebno zahvaliti i našim partnerima proizvođačima bez čije predanosti i požrtvovnosti naš uspjeh ne bi bio moguć. Ujedno koristim ovu priliku da najavim skoro otvaranje naše prve franšize u centru Zagreba; više detalja će biti poznato uskoro." izjavio je Dario Kožul, osnivač BioManie."

Više info:

https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Restaurants-cVeganVegetarian-g1

https://biomania.hr

https://www.facebook.com/biomaniahr

https://www.instagram.com/biomaniahr/?hl=hr

Foto: BioMania arhiva

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije