Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite!

Zadivljujuća optička iluzija: Ono što prvo vidite otkriva kakvi ste u vezama!

TikTok
05.05.2024.
u 06:00

Vidite li prvo ptice ili možda ženino lice?

Nova optička iluzija tvrdi da može otkriti koju crtu osobnosti imate kada su u pitanju veze - ovisno o tome što vam prvo privuče pogled. Kreatorica sadržaja Mia Yilin predložila je da vam ono što prvo ugledate na zapanjujućoj slici može pomoći da otkrijete uvid u svoju osobnost, piše 7news.com.

Dvije su različite stvari koje se mogu vidjeti na slici. Dakle, što je prvo što vidite? Slika prikazuje jato bijelih golubova kako lete preko plavog neba - ali neki mogu vidjeti obrise ženskog lica na prvi pogled.

Foto: TikTok

"Ako ste prvo vidjeli ptice, onda ste netko tko se bori s dugoročnim obvezama jer žudite za uzbuđenjem, a predvidljivost vam je dosadna", rekla je Mia. “Također ste vrlo skloni pretjeranom razmišljanju, uzrokujući nepotreban stres i tjeskobu u svom životu.”

Međutim, ako ste vidjeli ženino lice, Mia je sugerirala da ste suosjećajni prema svima. "Vi ste vrlo empatična osoba, brzo uviđate emocije drugih”, rekla je. "Ova osjetljivost omogućuje vam da se duboko povežete s ljudima, ali može biti i neodoljiva jer ste skloni upijanju negativne energije onih oko vas." 

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije