PROMO

Zagorski biser bogate hrvatske baštine - Trakošćan

dvorac Trakošćan
Foto: Megabon
1/8
PR
Autor
PR članak
26.02.2015.
u 08:00

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, Hotel Trakošćan smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca iz bogate hrvatske baštine!

Poslovanje novog, obnovljenog Hotela Trakošćan nastavak je prekrasne turističke priče Trakošćana, koji je kao hotelska destinacija nezaobilazan od 1963. godine, a kao izletište od 19. stoljeća. Nekad rezidencijalni dvorac Trakošćan, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima. Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi, što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji. Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.

Bogato iskustvo, odlična gastronomija, prožimanje aktivnosti i sadržaja bednjansko-trakošćanskog kraja uklopljeni su u modernu priču novog Hotela Trakošćan, koji je otvorio svoja vrata na jesen 2011. godine. Mladi tim stručnjaka te ljubazno, profesionalno i uvijek nasmijano osoblje, koji su pomirili tradiciju i zahtjeve suvremenog tržišta, učiniti će Vaš boravak u Hotelu Trakošćan nezaboravnim iskustvom.

Hotel Trakošćan raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana, koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Bilo da su gosti hotela poslovni ljudi, polaznici raznih seminara, kongresa ili team buildinga, obitelji sa djecom ili pak avanturisti, sportaši i putnici namjernici, oprema modernih soba zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Svaka soba ima pogled na park šumu odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan, što u cijelosti upotpunjuje ukupni doživljaj boravka u hotelu. Dva hotelska restorana, a la carte restoran Arx Thacorum, pansionski restoran Drašković te izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela. Inovativni pristup, ponuda autorskih jela, slastica kao i drugih specijaliteta učinit će boravak u tradicionalnim restoranima praznikom za nepca svih gostiju.

A da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela. Na Vama je da se prepustite kraljevskom ugođaju koji Vas očekuje uz bogat program opuštanja iz maštovite ponude wellness centra. Geografski položaj hotela i naselja Trakošćan, između tri gore, Ravne Gore, Maceljskog gorja i Ivančice pruža Vam mogućnost nebrojenih aktivnosti vezanih uz prirodu. Planinarenje, paraglajding, let balonom, pješačke ture, vožnje biciklističkim stazama, jahanje, off road vožnje i izleti samo su dio te ponude.

Trakošćan od sada možete posjetiti uz veliku uštedu zahvaljujući portalu za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih objekata – Megabon! Uz -52% popusta i cijenu od 1.175,00 HRK uživajte u 3-dnevnom opuštanju u luksuznom hotelu sa 4*. Megabon ponuda uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi s uključenim polupansionom, neograničeno korištenje bazena, whirpoola, sauna i fitnessa, besplatni posjet dvorcu Trakošćan te 20% popusta na masaže i a la carte ponudu restorana za 2 osobe!

Želite prijaviti greške?