PROMO

Zajednički obroci čine nas sretnima!

coca cola
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
18.09.2015.
u 08:15

Svaki put kad se okupimo za stolom na zajedničkome obroku s našim najdražima dijelimo više od hrane. Dijelimo trenutke radosti i stvaramo uspomene koje mogu trajati cijeli život. Vrijeme koje provedemo zajedno jača naš osjećaj zadovoljstva samima sobom, pomaže djeci da izgrade samopouzdanje i budu uspješniji u školi te općenito jača našu obiteljsku povezanost.

Toliko nam dobra može donijeti jedna jedina jednostavna navika, navika da redovito jedemo zajedno, pa ipak to činimo sve manje i manje. Naši rasporedi se ne poklapaju, živimo sve kaotičnije, tehnologija nam katkad previše odvlači pozornost ...

Svi se prepoznajemo u tim preprekama. Coca-Cola vjeruje da, bez obzira na prepreke, uvijek postoji dobar razlog da se potrudimo što češće uživati u zajedničkim obrocima s ljudima koji su nam važni. Taj je razlog radost! Stvar je vrlo jednostavna: zajednički obroci čine nas sretnima! Pridružite nam se u pokretu ,,Podijelimo radost za stolom" i pozovite svoje najdraže na zajednički obrok zagrljajem, pozivom, porukom, tvitom.

#RadostZaStolom

Želite prijaviti greške?