nisu im privlačni

Zanimljiva studija: Žene su sklonije varati muškarce koji ne rade ništa po kući!

Shutterstock
24.08.2023.
u 16:19

Od partnera ih tvrdi da ih je udaljila činjenica da su svi kućanski poslovi bili na njihovim leđima

Većina žena koje varaju to čine jer njihovi partneri ne rade dovoljno kućanskih poslova, pokazalo je veliko istraživanje u Francuskoj. Anketa u kojoj je sudjelovalo 10.000 žena otkrila je da je 73 posto njih koje su bile natjerane na nevjeru to učinilo jer je njihova druga polovica obavljala premalo kućnih poslova, piše Independent. 

Anketu je proveo Gleedon - web stranica za upoznavanje ljudi koji su već u vezama - a odgovarale su pretplatnice. Tako čak 72 posto žena tvrdi da ih je od partnera udaljila činjenica da su svi kućanski poslovi bili na njihovim leđima, a mnoge od njih na kraju su se upustile u aferu s drugim muškarcima. 

VEZANI ČLANCI:

Oko 18 posto žena priznalo je da im je partner postao seksualno nezanimljiv jer ga nisu zanimale kućanske obveze. Istovremeno, oko 30 posto žena priznalo je da su se u aferu upustile jer su se željele osjećati poželjno i seksi. 

"Nisam bila sretna sa svojim partnerom. Nije mi pružao dovoljno pažnje, emocionalno ni fizički. Voljela sam ga, ali osjećala sam se kao kućna pomoćnica koja mu služi za održavanje kuće”, objasnila je jedna od žena.

Istovremeno, neovisna studija provedena na University of Alberta pokazala je da muškarci koji su posvećeniji kućanskim poslovima imaju mnogo bogatiji i kvalitetniji seksualni život. 

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Komentara 1

DU
Deleted user
23:32 24.08.2023.

Vecu bedastocu jos nisam procitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije