MILANSKI FASHION WEEK

Zar samo Prada traga za stvarnim novostima u modi?

prada
AFP
02.10.2009.
u 18:10

- Jedino kod Prade ne vidite stvari koje ste vidjeli negdje drugdje - izjavila je urednica Mode Kate Pehelan koju sada svi citiraju, jer pogađa srž Pradina uspjeha.

Želio sam oblak u prelijepom danu, bez težine, sav prozračan - opisao je Karl Lagerfeld što je radio za sestre Fendi. Riječ je o kolekciji "modnih delikatesa" za sljedeće ljeto. Pokazao ih je na upravo završenom Tjednu mode u Milanu nazvanog glamuroznim, kojega ne valja preskočiti premda publika upravo sjeda u prvi red pariškoga Tjedna mode...

Lagerfeldov je pomalo starinski modni "oblak" kod Guccija postao seksi. Očekivano! Gucci donosi srebrno ljeto, no više je to boja lima negoli ljetne mjesečine.

A na neugodno mršavim tijelima manekenki i seksepil dolazi u pitanje. Kad ih vidite u hlačama visokog struka nalik na "štrample", jedino što možete reći je: adio seks. No ostaje tu ipak futuristička modna ljepota. Uzbudljiva na svoj način.

Na kartu retroerotike, starinskih kostima i steznika i dalje igraju Dolce i Gabbana. Cijela vojska djevojaka izišla je tako odjevena na pozornicu. Da bi pokazala kako D&G seksi čipku i saten donjeg rublja prebacuju u "gornju" odjeću.

Kralj umjerenih boja Giorgio Armani dodao je svojim prelijepim tonovima modele u "čo-čo-san" bojama!

Sve je njih opet "prestigla" Prada - žena koja traži novo usred vrtoglave reciklaže povijesnih modnih stilova.

- Jedino kod Prade ne vidite stvari koje ste vidjeli negdje drugdje - izjavila je urednica Mode Kate Pehelan koju sada svi citiraju, jer pogađa srž Pradina uspjeha. Čak i kad joj modeli izgledaju kao da im viri podstava!Ostaje da vidimo donosi li Paris nove vizije...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije