predložila je razvod

Želi ostaviti svog muža jer mrzi njegova sina: 'Podsjeća me na njegovu prošlost'

shutterstock
16.09.2024.
u 12:30

Žena se obratila društvenim mrežama tražeći savjet nakon što je priznala da razmišlja o rastavi braka jer mrzi sina svog supruga koji je podsjeća na njegovu prošlost

Svaki par prolazi kroz izazove, no jedna žena pred teškom je odlukom o razvodu braka jer se ne može nositi s činjenicom da muž ima sina iz prethodnog braka. Ta situacija za nju predstavlja stalni podsjetnik na njegovu prošlost, a povezanost sa sinom nikada nije uspjela ostvariti, piše Mirror

Udala se za supruga prije tri godine, a od tada se neprestano muči kako bi izgradila odnos s njegovim sedmogodišnjim sinom. Očajna zbog svoje situacije, obratila se online zajednici Netmums tražeći savjet. "Od samog početka ovo mi je bilo izuzetno teško i postaje sve gore", priznala je, dodajući kako je svjesna da njezin problem narušava brak.

VEZANI ČLANCI: 

Sin njezina muža provodi samo tri dana mjesečno s njima, ali ona osjeća veliki stres i tjeskobu danima prije njegova dolaska. "Osjećam se potpuno preplavljeno tim osjećajem i ne mogu ga se riješiti", napisala je. Iako je dječak dobro dijete, oni nemaju nikakvu komunikaciju, osobito kad su sami.

Žena je također otkrila da njezina vlastita borba s neplodnošću možda dodatno komplicira njezine osjećaje. Iako je sada u 30. tjednu trudnoće, njezini osjećaji prema posinku postaju sve intenzivniji. Unatoč tome što je razgovarala sa suprugom o svojim osjećajima, smatra da on ne shvaća ozbiljnost situacije i ne zna kako je podržati.

GALERIJA: Stomatolog otkriva 10 navika koje kvare zube vašoj djeci i zašto su grožđice gore od slatkiša

1/11

Frustrirana, priznaje: "Pokušala sam više puta objasniti mužu svoje osjećaje, čak sam predložila da se raziđemo jer se osjećam krivom što možda stojim između njega i njegova sina." No, suprug ne pokazuje razumijevanje i, prema njezinim riječima, ponaša se tajanstveno kad je riječ o bivšoj supruzi, čak i skrivajući komunikaciju s njom.

Ona također zamjera prisutnost dječakovih stvari u njihovu domu, osjećajući da to narušava njezin osobni prostor. Posebno je zabrinuta za budućnost, jer nakon rođenja njihove kćeri vjeruje da će biti teško pronaći vrijeme za povezivanje kao obitelj.

VEZANI ČLANCI: 

Žena je izrazila zabrinutost da bi brak mogao završiti zbog osjećaja isključenosti iz muževljevog života sa sinom. "Osjećam da on ima potpuno odvojeni život koji nikada neće biti dio mog. Razmišljam o razvodu braka, iako smo u drugim aspektima savršen par", napisala je.

Korisnici Netmumsa brzo su reagirali, nudeći raznolike savjete. Jedan je predložio da se više trudi povezati s dječakom, dok je drugi istaknuo da, ako ne može prihvatiti sina, možda bi trebala razmisliti o prekidu veze. Drugi su ukazali na važnost razmišljanja o tome kako bi se ona osjećala da se slična situacija dogodi s njezinom kćeri, dok su neki predložili da, ako ne može iskreno razviti osjećaje prema djetetu, barem pokuša glumiti kako bi osigurala skladan odnos.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije