blistavo čisto

Želite da vam podovi budu kao novi? Potreban vam je samo ovaj jedan proizvod!

Unsplash
14.10.2023.
u 07:23

Jedna neobična namirnica trebala bi ukloniti ogrebotine s podova

Jedna žena čiji je partner izgrebao pod dok je pomicao namještaj, očajnički je pokušavala pronaći način da popravi štetu, a da ne mora potpuno zamijeniti pod.

Osjećajući se izgubljeno, potražila je savjet od korisnika Facebooka, gdje su mnogi tvrdili da bi orah bio dovoljan. Prvo se oglasila u grupi Mums Who Clean na Facebooku, tražeći savjet nakon što je njezin partner slučajno ostavio trag na podu kada je pomicao hladnjak.

VEZANI ČLANCI:

Ljubitelji čišćenja predložili su niz korisnih pomagala, uključujući maslinovo ulje, ali velika većina je predložila trljanje oraha po tom području. Iako se to čini malo neobičnim rješenjem, odlučila ga je isprobati i na njezino iznenađenje tragovi ogrebotina potpuno su nestali. 

Impresionirana rezultatima, kasnije je podijelila fotografije svog poda istoj grupi koja je pokazala svoje nove i poboljšane podove. U svojoj je objavi otkrila: "Ogrebotina je nestala! Hvala damama koje su preporučile orah. To je svakako uspjelo i uopće nije dugo trajalo."

Objasnila je da je upotrijebila mekani, unutarnji dio oraha i njime protrljala to područje. Zatim je pričekala 10-20 minuta i ponovno ga protrljala prstom da se još malo pomiješa. Potom je gotovo suhom krpom ispolirala cijelo područje.  Prema The Sunu, drveni, vinilni ili laminatni podovi upijaju ulje iz oraha što pomaže prikriti ogrebotine  ili ih potpuno ukloniti.

Stručnjakinja podijelila recept za otopinu koja prašinu drži dalje od namještaja i do mjesec dana!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije