šokirala se

Žena ostala trudna u 56. godini: ‘Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!’

Instagram/@claudiaraia
17.02.2023.
u 12:30

Luca je sigurno došao na svijet 11. veljače, težak gotovo tri kilograma

56-godišnja Claudia Raia mislila je da se liječnici šale kad su joj rekli da napravi test na trudnoću. No pokazalo se da je zapravo zatrudnjela u 55. godini prirodnim začećem, unatoč godinama. 

Mama troje djece rodila je dječaka Lucu ranije ovog mjeseca. Svoje prvo dvoje djece rodila je prije više od 20 godina i bila je zaprepaštena liječničkom sugestijom da joj je treće na putu, piše The Sun.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

- Kad me liječnica pitala za test krvi za trudnoću, rekla sam, 'Dušo, stvarno si luda. Odakle ti ovo? Imam 55 godina. No, otišla sam u ljekarnu i kupila Clearblue, nisam mogla izdržati. Tada sam napravila test i pokazalo se da sam trudna više od tri tjedna. Rekla sam: 'Ne može biti. Ljudi, imam 55 godina - prisjetila se. 

Brazilska glumica - koja je poznato ime u svojoj rodnoj zemlji - udana je za kolegu izvođača Jarbasa Homema de Mella i ovo je njihovo prvo zajedničko dijete. Luca je sigurno došao na svijet 11. veljače, težak gotovo tri kilograma. Ostala njezina djeca Enzo Celulari (25) i Sophia Raia (20) iz prethodnog su braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Claudia je zamrznula svoje jajne stanice u 48. godini, ali su joj liječnici rekli da je ušla u menopauzu u 50. godini i da nema nade za još jedno dijete. 2021. godine ona i Jarbas odlučili su pokušati dobiti dijete putem umjetne oplodnje, ali nisu se formirali embriji i prihvatili su da jednostavno nije bilo suđeno. Međutim, liječnik joj je kasnije rekao da je ponovno počela ovulirati i da treba paziti 'da ne ostane trudna' unatoč godinama.

Claudia je trudnoću svojim 8,6 milijuna pratitelja na Instagramu objavila u rujnu prošle godine. Podijelila je video na kojem ona i suprug Jarbas plešu step prije nego što je podigla pozitivan test na trudnoću. Naslov je glasio: "Naš san da budemo roditelji nije ništa novo! “I zar se nije obistinilo? Ja i Jarbas smo trudni!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Samo nekoliko mjeseci kasnije podijelila je fotografiju kako bi otkrila uzbudljivu vijest o Lucinom rođenju. 

- Luca je stigao u subotu navečer! Stigao je ovdje 11. veljače i već je zauzeo svoje mjesto. Uspjeli smo. Svijet je od tada dobio novu boju za našu obitelj. Prepuni smo sreće i ljubavi! Dobrodošao, Luca! - napisala je. 

Postala je bodybuilderica u 69. godini: 'Bojala sam se, ali sada volim nositi blještave bikinije'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije