Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S NJIMA JE ZGODNIJA

Žena otkrila: ‘Na spojeve nosim umetke za stražnjicu, a ako završim kod nekog doma, krišom ih skinem'

Tik Tok
27.09.2022.
u 14:30

Brineta koja ima više od 60 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, u šaljivom videu pokazuje kako nosi kratke hlače s umetcima za stražnjicu, kako bi njezini bokovi izgledali zaobljenije u samo nekoliko sekundi

Mnogima spremanje za spoj uključuje sate odlučivanja što odjenuti, friziranje i šminkanje, a za jednu djevojku dotjerivanje uključuje još jednu važnu stavku, stavljanje umetaka za stražnjicu. S njima se, tvrdi, osjeća zgodnija, a muškarci ih nikada ne otkriju. 

Kako piše The Sun, korisnica Tik Toka @revengebodyco također kaže i kako je shvatila da joj umetci pomažu da u noćnom klubu dobiva besplatna pića od muškaraca.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion:

1/32

Naime brineta s više od 60 tisuća pratitelja na društvenim mrežama u svom šaljivom videu pokazuje da umetke nosi s kratkim hlačicama, kako bi joj bokovi u samo nekoliko sekundi postali zaobljeniji, stvarajući tako figuru pješčanog sata. No iako se zbog njih osjeća bolje i privlačnije, imaju i jednu loša stranu.

Prema njezinim riječima, odlazak kod nekog doma nakon uspješnog spoja nije jednostavan, te se mora osigurati da muškarac ne sazna njezinu tajnu. 

- Prvi korak je ulazak u kupaonicu, a drugi korak je sakriti umetke među proizvode za koje znate da on neće baš tada koristiti - ispričala je i demonstrirala kako umetke skriva između hrpe ručnika ispod umivaonika.

Nakon što joj se stražnjica vratila u prirodni oblik, djevojka je i ugasila svjetla kako muškarac ne bi vidio iznenadnu promjenu njezina izgleda, a na kraju videa svima koji žele isprobati savjetuje i da se probude prije partnera, kako on ne bi otkrio vašu tajnu. 

 

@revengebodyco He will never know 🙊 #bbl #bblefffect #bblshorts #shapewear #foryou ♬ sza cult - ☆Yumeo・゚゚・。

Video je prikupio više od osam milijuna pregleda i nasmijao mnoge korisnike, no, mnogi nisu bili sigurni da je to dobra ideja.

- Nadam se da je ovo šala jer me zaista nasmijala pomisao da netko to radi - napisala je jedna korisnica.

"Tužno i potpuno nepotrebno", komentirala je druga, a treća je dodala: "Nekako imam osjećaj da bi dosta muškaraca to ipak primijetilo."

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije