Vrhunska kozmetika

Žene koje ne žele botoks, ali ni bore napokon su došle na svoje

žena, koža, njega, njegovana koža (1)
Foto: Thinkstock
05.07.2014.
u 13:21

Konačno im se i u Hrvatskoj pruža iznimna prilika da najsuvremenijim prirodnim biljnim botoksom učine dosad nemoguće.

Htjela bih zagladiti bore, ali ne bih na injekcije botoksa ako nije nužno. Imam 44 godine. (Marijana, Zagreb)

Žene koje ne žele (ili se plaše) injekcija botoksa na svome licu, a žele „ukrotiti” bore, došle su na svoje. Naime, konačno im se i u Hrvatskoj pruža iznimna prilika da najsuvremenijim prirodnim biljnim botoksom učine dosad nemoguće.

Napokon imamo uređaj kojim se lagano kruži po koži i time stimulira otvaranje pora. Tako u dubinski sloj kože prodire preparat koji smo odabrali za rješavanje određenog problema. Microbotox je poželjno kombinirati s Intradermom kako bismo što brže regenerirali kožu i umanjili vidljive znakove starenja te stigli do rezultata.

Ovo je jedna od najučinkovitijih metoda za pomlađivanje i zatezanje opuštene kože s borama jer se uz ove tretmane koža uvijek dohranjuje specifičnim ampulama. Uređajem rješavamo korijen problema. Radiofrekventna tehnologija specifična je zbog svog djelovanja na strukturu kože te utječe na njezine dubinske slojeve.

Tijekom tretmana zagrijavaju se kolagen i elastin, koji su odgovorni za zategnutost kože.

>>Ispeglajte bore na licu bez odlaska na facelifting

Komentara 1

PU
purger1
13:57 05.07.2014.

jeftinije i učinkovitije RENUAR- baba de caracol!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije