zato ste same

Žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju samo zbog ovog

žena traži ljubav
Foto: Thinkstock
08.03.2014.
u 14:07

Autorica knjige "Zašto se niste udali … još uvijek" Tracy Mcmillan tvrdi da zna tajnu zbog čega single žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju

Autorica knjige "Zašto se niste udali … još uvijek" Tracy Mcmillan tvrdi da zna tajnu, ili bolje rečeno bolnu istinu o tome zbog čega single žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju. Ovo su četiri najčešća razloga zbog čega žene ostaju same, iako to ne žele.

1. Niste iskreni

Najveća greška koju žene prave – i razlog broj jedan zašto nisu udate – zato što nisu iskrene. "Biti iskrena prema samoj sebi je bitnije od svega", kaže autorica knjige. Ona ističe da trebate biti iskrene prema samoj sebi u vezi s tim što želite i kako se ponašate u vezama, a trebate biti iskreni i prema osobi s kojom ste u vezi.

2. Prilagođavate se i pristajete na sve

Nemojte dozvoliti da vas vaše sumnje i strahovi o vezi koju toliko želite natjeraju da pristanete na manje od onoga što zaista zaslužujete.

3. Ne preuzimate kontrolu nad svojim životom, odlukama i odabirima koje činite

Nespremnost preuzeti odgovornost za nešto što ne ide po planu, već umjesto toga glumite žrtvu, ogromna je pogreška koja se jako često ponavlja. Budite osoba koja zna što radi i koja snosi posljedice za sve što uradi u životu. To je vaš život i ovisi isključivo o vama.

4. Ne volite sebe dovoljno

Većina problema u vezi povezana je s ljubavlju prema samom sebi. Paradoks je to što, kada jednom iskreno zavolite samu sebe, tek tada ćete biti sposobni iskreno voljeti nekog drugog.

>>Uz minimalan trud spasite svoj ljubavni život
 

Komentara 8

TO
TomislavZ
16:39 08.03.2014.

Ovo zadnje uopće ne stoji. Danas žene sebe vole i previše. To se inače zove egoizam. Samoopštovanje je nešto drugo. Zaboravila je napisati i to da se većina žena pali na kretene. A što očekivati od kretena osim kretenizama ii u konačnici bolnog prekida? Retoričko pitanje.

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
17:15 08.03.2014.

Žene koje srećem paraju nebo nosom i čekaju princa u bijelom BMW-u. Nek je i nezaposlen, samo da ima BMW, barem njegov tata. To nije recept za ženu da bude sretna jer su takvi tipovi mutni. Može ih se naći po crnim kronikama. A kasnije i iste te žene.

RR
red_rad_disciplina
18:09 08.03.2014.

Možda Tracy Mcmillan misli da se žene ne vole dovoljno al ta onda nije bila u Hrvatskoj. Kod nas žene precjenjuju sebe i svoju vrijednost. Ja ću ženit Tajlanđanku, e to su vam kvalitetne žene svjetlosne godine ispred naših seljača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije