Living nagrađuje čitatelje

Samo jedan korak dijeli vas od osvajanja Tablet Prestigio MultiPada i drugih vrijednih nagrada

Večernji i Living nagrađuju
Foto: VL
29.10.2015.
u 14:13

Večernjakovi magazini nude čitateljima brojna iznenađenja i odličan sadržaj

Večernji list i ovaj tjedan nagrađuje vjernost svojih čitatelja. Igrajte nagradnu igru do ponedjeljka, 2. 11. do 15.00 sati te uz magazin Living osvojite odlične nagrade.

Uz minimalni trud i malo sreće, možda baš vi budete sretni dobitnik bogatog nagradnog fonda! Sve što trebate napraviti jest poslati SMS poruku sadržaja LIVING na broj 60 085 sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, grad i adresa) za vrijeme trajanja nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn s PDV-om. U nagradnoj igri možete sudjelovati neograničen broj puta i tako povećati svoje šanse za osvajanje jedne od nagrada.

Vrijedne nagrade koje možete osvojiti su:

  • 1 x Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra
  • 1 x Tromjesečna pretplata na subotnje magazine (Moje zdravlje, Living, Diva, Slano&Slatko)
  • 1 x 2 ulaznice za Wellness centar Orhidelia u Sloveniji koje uključuju ulaz u bazene Orhidelije, ulaz u svijet sauna Orhidelije, ulaz u bazene wellness-centra Termalije i ulaz u najveći svijet sauna u wellness-centru Termalija)
  • 1 x SIA podmetač, podložak i svijeća
  • 1 x SIA podmetač i svijeća

Sretni dobitnici nagrada bit će objavljeni u subotu 7. studenoga 2015. samo u magazinu Living Dom&Vrt koji možete kupiti na svim kioscima u paketu s Večernjim listom po cijeni od samo 5 kuna. Magazin je od istog dana i samostalno u prodaji mjesec dana za samo 14 kuna.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?