PROMO

Večernji te vodi na predstavu 'Cijeli svijet je pozornica'

cijelisvijet
PR
Autor
PR članak
29.11.2011.
u 17:01

Darujemo 4x2 ulaznice za blagdansko izdanje predstave 3. prosinca u Tvornici kulture

Jedinstvena, čarobna i edukativna predstava „Cijeli svijet je pozornica“, koja je do sada oduševila mnogo velikih i malih posjetitelja, doživjet će svoje blagdansko izdanje 3. prosinca u 10 sati i u 12.45 sati u Tvornici kulture.

Već uigrana postava koju čine naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory ovim vas putem pozivaju da tu subotu ujutro provedete s njima u najveselijem blagdanskom raspoloženju jer su vam pripremili i darove!

Djeca i njihovi roditelji sve više čeznu za kvalitetnim sadržajem, koji će istodobno biti moderan, neobičan, poučan, zabavan ali i cool! Ova je predstava sve to – promiče temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja, znanja i kontinuiranog napretka, naglašava da se upornim radom može doći do uspjeha, ističe važnost ljubavi prema obitelji i prijateljima te ljubav prema uživanju u aktivnom životu. Predstava isto tako promiče ples i pokret, a namijenjena je velikima i malima. Primjer je „family entertainmenta“ koji je u inozemstvu već vrlo ustaljen, a u 80 minuta izvedbe djeca sudjeluju u čarolijama iluzionista te putuju svijetom otkrivajući zanimljivosti o najudaljenijim krajevima. Glavni lik predstave je jedan naizgled običan dječak čiji su roditelji oduvijek željeli da postane dirigent, no on s vremenom postaje iluzionist jer je samo tako mogao pronaći djevojku u koju se zaljubio.
 
Suradnja Luke Vidovića i Atomic Dance Factoryja pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića oduševila je mnoge. Da se ples i iluzija sjajno stapaju, dokazali su odigravši već više od deset izvedbi, a cjelokupnoj čaroliji pridonose izvrsni kostimi talentirane Jadranke Tomić. Samuraji, barokne dame u krinolinama, afrička plemena i još mnogo toga očekuje vas 3. prosinca u Tvornici kulture.
 
Blagdanske izvedbe koje su vam organizatori pripremili zakazane su za subotu 3. prosinca u 10 sati i u 12.45 sati, a uz to što će vam darovati najljepši mogući plesno-iluzionistički doživljaj, pripremili su vam i poklon-iznenađenja koja će podijeliti sveti Nikola!

Vecernji.hr daruje

Ako želite pogledati ovu predstavu, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?