05.12.2013. u 12:00

Milanović je teškog bolesnika pokušao liječiti šećernom vodicom pa je sada bolesnik u lošijem stanju nego što ga je zatekao

Dvije godine sasvim su dovoljne da zaključimo kako Milanovićeva vlada neće Hrvatsku izvući iz krize. Stoga je najbolje rješenje za zemlju, koja nije samo u krizi nego i u depresiji nezapamćenih razmjera, da se raspišu izvanredni izbori. Vlada ne treba otići zato što nije izvukla zemlju iz ponora jer to nije ni jednostavno ni lako, nego prije svega zato što je previše oklijevala s bolnim reformama i rezovima. Milanović je teškog bolesnika pokušao liječiti šećernom vodicom pa je sada bolesnik u lošijem stanju nego što ga je zatekao. Na životu ga drže aparati koji rade na posuđeni novac.

Milanović nije imao hrabrosti govoriti, a kamoli rezati plaće i dijeliti otkaze u javnom sektoru, braniteljske mirovine nisu se smjele ni spomenuti, dok se pogubnom tečaju kune klanja kao zlatnom teletu. Treba biti pošten i reći da je HDZ krivac za ovakvo nasljeđe. Stoga su novi izbori jedina šansa da zemlja ne ode u još veće gospodarsko i društveno rasulo. Tko god pobijedio, mora u prvih šest mjeseci napraviti sve bolne poteze. Više-manje zna se koje. Samo trebamo hrabru vladu koja će znati, htjeti i smjeti uhvatiti bika za rogove.

Komentara 8

Avatar klikun
klikun
13:38 05.12.2013.

HDZ je sigurno kriv za krađe i korupciju izbog toga sam i ja kao glasč HDZa ovaj puta dao glas ne za SDP nego protiv HDZ tu grešku sam napravio već drugi puta. Kada bih to još jednom napravio onda bih bio najveći magarac ,za mene su izbrisani. Bolje da me moji kradu nego da mi ovi zviznu šamarčinu svaki dan

MR
MrkiMedo
13:27 05.12.2013.

Tako je. Milanovic je dobio mandat da se obracuna s korupcijom (za koju je kriv HDZ) i izvuce zemlju iz gospodarske krize. Nije napravio niti jedno niti drugo, nego je samo doveo do podjela u narodu. Sveukupno stanje je mnogo losije nego prije dvije godine.

Avatar bat 555
bat 555
14:21 05.12.2013.

Klikun potpisujem 100%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?