LJETO POZNATIH Nekadašnje najljepše Hrvatice dio odmora provode krstareći jadranskim otocima

Misice na Hvaru

sce_misice.jpg
import
06.08.2006.
u 17:27

Premda podaci o turističkoj sezoni Hvaranima ovo ljeto i ne idu baš u prilog, taj je otok i dalje mamac  domaćim zvijezdama. Tako su supruzi Branka i Hrvoje Krstulović proteklih nekoliko dana odlučili provesti na sunčanom Hvaru.

Prijateljice na jahti
Na raskošnoj jahti "Domenica" stigli su u luku, a osim devetomjesečnog sinčića, Ante, društvo im je pravila i Vanja Rupena, nekadašnja Miss Hrvatske. Dvije prijateljice i nekadašnje najljepše Hrvatice - Branka je tu titulu osvojila 1994., a Vanja dvije godine poslije - doista su uživale u ljepotama otoka. Osim ljenčarenja na luksuznoj jahti  dane su provodile u šetnji rivom i ispijanju kavica u omiljenom kafiću, a pridružile su im se poduzetnica Sanja Duggan i nekadašnja manekenka Kristina Smoje.

- Ovdje smo već nekoliko dana, i doista uživamo. S nama je i naš mali Ante, ali već danas napuštamo Hvar i jahtom odlazimo  dalje - rekla je prelijepa Branka, koja se potpuno  predala  majčinskim  obvezama. Iako joj sada dan započinje  rano ujutro, Branki to uopće ne pada teško. Rijetko se kupa i sunča jer  njezin sinčić mora izbjegavati sunce. Barem je nakratko mogla uživati u druženju s prijateljicama jer je njezin  suprug, Hrvoje Krstulović, inače direktor i vlasnik tvrtke Blitz i zagrebačkog Multiplex kina Cinestar, budno pazio na malog Antu.

Krstarenje Jadranom
Za razliku od njih, lijepa Kristina ipak je uspjela uživati u morskim radostima. Ona je na Hvaru, s prijateljicom Sanjom, njezinim suprugom,  Franjom Barbijerijem, te s Goranom Ivaniševićem i njegovom djevojkom, Tanjom Dragović, uživala cijeli tjedan. Uskoro će poći na Kornate, a nakon toga na kratko će posjetiti prijateljicu Ivu Balaban u Rogoznici.

Potom će se  vratiti  suprugu, Dariju, u Belgiju, koji je zauzet obvezama u nogometnom prvoligaškom klubu Gent.
- Sve donedavno bila sam s njim u Belgiji. Njemu je, naime, prvenstvo eć počelo, 10. lipnja, tako da od ljetovanja s nogometašem opet ništa - našalila se Kristina.

Želite prijaviti greške?