Vesna Milošević

Na inauguraciji Donalda Trumpa nosio se nakit iz susjedstva

Nina
Foto: PR FOTO
1/3
01.02.2017.
u 11:10

Mija Marković nosila je nakit ELM Jewelry Vesne Milošević na svim događajima povodom inauguracije, svečanom doručak, partyju i balu, kao i njenu haljinu.

Haljina i nakit iz najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2017. "Green Eve", predstavljene su na New York Fashion Week-u. , a rad umjetnice i modne dizajnerice Vesne Milošević primijećen je i na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Zadovoljstvo da nosi dizajn ove poznate dizajnerice imala je Mija Marković, djevojka s naših prostora koja živi i radi u New Yorku i koja je u Bijelu kuću bila pozvana kao član i administrator akreditirane fondacije Ujedinjenih Naroda. Mija Marković je završila dva fakulteta - Fashion Business Management i Advertising and Marketing Communications i u slobodno vrijeme se bavi modelingom, voditeljstvom i govori 6 stranih jezika.

Nosila je nakit ELM Jewelry Vesne Milošević na svim događajima povodom inauguracije, svečanom doručak, partyju i balu, kao i njenu haljinu. Pored Vesnine haljine i nakita, Mija je nosila i crnu svečanu haljinu dizajnera Zvonka Markovića kao i crvenu uz Vesnin nakit što se vidi na fotografiji s glumcem Stevenom Baldwinom. 

>>Melania Trump u velikim je problemima zbog supruga. Evo što je muči dan prije Donaldove inauguracije

Komentara 2

Avatar KiM
KiM
12:17 01.02.2017.

Sa naših prostora? Kako sad to? Ona je iz Srbije a vi ste Skandinavci?

Avatar Toncy
Toncy
12:26 01.02.2017.

Ima se moze se.Nista se ne radi za bogati puni ko brod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije