lov na pobjedu

Pogledajte ljepotice koje se natječu za titulu Kraljice Hrvatske

Ozbor za Kraljicu Hrvatske
Foto: PR FOTO
1/8
22.11.2016.
u 13:40

Ususret izboru, finalistice se pomno pripremaju kako bi se stručnom žiriju najbolje predstavile, a prošetat će u tri izdanja: casual, svečanom te u prelijepim i raskošnim vjenčanicama

Kristalna dvorana hotela Westin, u ponedjeljak, 28. studenog, vrvjet će ljepoticama iz cijele Hrvatske.

Izbor za Kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote.

Ususret izboru, finalistice se pomno pripremaju kako bi se stručnom žiriju najbolje predstavile, a prošetat će u tri izdanja: casual, svečanom te u prelijepim i raskošnim vjenčanicama. Za vrhunsku šminku natjecateljica bit će zadužena sve popularnija vizažistica Marina Mamić, koja javnost u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava svojim nevjerojatnim make-up transformacijama u slavne ličnosti.

Foto: PR FOTO

>>Tina Živković nova je Kraljica Hrvatske

Komentara 1

SA
sargu123
14:38 23.11.2016.

Kaj predsjednica nije među njima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije