Osobe koje često jedu morsku ribu rjeđe obolijevaju od srčanih bolesti.
Riblja mast sadrži omega-3 masne kiseline,koje sprječavaju nastanakateroskleroze, reguliraju krvni tlak, smanjuju oksidaciju LDL kolesterola i održavaju normalan srčani ritam. Ipak,pretjeran unos omega-3 masnih kiselina može biti i štetan jer smanjuje zalihe vitamina E u organizmu, te povećava rizik od abnormalnoga krvarenja kod ljudi koji su mu i inače skloni, a može i dijabetičarima izazvati smetnje jer smanjuje razinu inzulina.
Treba imati na umu da uzimanje kapsula s ribljim uljem poslije pljeskavice nema nikakvog učinka i zato je najbolje korisne sastojke unositi putem hrane.
>>Biste li pojeli jednu od najotrovnijih riba na svijetu? Košta 'tek' malo više od 1000 kuna
>>Najbolja dijeta tako je jednostavna. Ključne riječi: Jaja, meso i riba
kapsule ribljeg ulja na trzistu su masovni otrov, pun kemije. plava riba upija u sebe teske metale iz mora, a bijela riba, posebno prozdrljivaca kao napr. morskog psa, kiseli organizam. kiseli organizam su ne samo srcani problemi, vec i reume,, dijabetes, astme, crijevno, jetreno, bubrezni problemi itd. e sad se snadjite.