Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DJOKOlife'

N. Đoković zbog osobnog iskustva lansirao liniju bezglutenskih proizvoda. U 'trenu' su postali hit

Novak Djokovic of Serbia sprays champagne after winning the final match over Roger Federer of Switzerland at the Rome Open tennis tournament in Rome, Italy, May 17, 2015. REUTERS/Stefano Rellandini
20.05.2015.
u 07:17

Proizvodi koje imenom potpisuje Đoković u trenu su postali popularni diljem svijet, a o njima se tvita, fejsa te dijele iskustva

Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, pokrenuo je jedinstveni projekt, liniju hrane za osobe s posebnim potrebama u prehrani, točnije one koji ne smiju jesti namirnice s glutenom.

Potaknut osobnim iskustvom koje je imao dok mu nije dijagnosticirana intolerancija, Đoković je iz dana u dan istraživao koje mu skupine namirnica odgovaraju, a kada se okrenuo bezglutenskoj prehrani, sportski rezultati bili su nevjerojatni.

– Deset sam godina putovao i iskušavao različite vrste hrane, kruh, grickalice i bjelančevine, sve dok nisam pronašao dijetu koja mi najbolje odgovara i koja je moj alat za prevladavanje prepreka, i na terenu i izvan njega. Linija proizvoda koju sam patentirao DJOKOlife niz je proizvoda koji odražavaju moje ideje za bolji način života i prehrane. Plod su mog osobnog iskustva, a sadrže pomno odabrane sastojke, koji su odabrani u skladu s najvišim standardima kvalitete – opisao je slavni tenisač liniju prehrambenih proizvoda koje podržavaju nutricionisti i stručnjaci za prehranu.

Dijeta, tjelesna aktivnost i zdrave navike Đokovićeva su preporuka.

>>I za kruh 
u rinfuzi etiketa sa svim sastojcima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije