Osvojite

Poklanjamo 5x2 ulaznice za koncert grupe Buđenje

buđenje
Foto: Promo
1/2
09.03.2016.
u 16:02

Grupa Buđenje najavljuje svoju prvu pravu koncertnu promociju albuma "Ljubav nema pravila" koja će se održati u kazalištu Kerempuh, na prvi dan proljeća, 21. ožujka. Osim odlične atmosfere, odlučili su i počastiti svoje svoje fanove: uz svaku kupljenu ulaznicu, posjetitelji koncerta na poklon će dobiti novi album „Ljubav nema pravila“!

– Kerempuh je poseban koncertni prostor za koji pripremamo i poseban program. Broj sjedećih mjesta idealan je za emocionalnu glazbenu predstavu, a sjajna akustika pridonijet će novom doživljaju naših pjesama koje ovih dana upravo oblačimo u neke nove aranžmane. Ovaj koncert priželjkujem još od prve snimljene pjesme Buđenja! – iskren je Darko Bakić. 

Bendu će se na pozornici Kerempuha pridružiti i njihovi prijatelji: Vanna, Pavel, Marijan Brkić Brk (Parni Valjak) i Tomo in der Mühlen.

Ulaznice za koncert kupite ovdje.

Osvojite!

Pet čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvojit će po dvije ulaznice za koncert.

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove zadnj singl grupe Buđenje na kojem gostuje Vanna? Svoj odgovor s naznakom "Koncert grupe Buđenje" pošaljite sutra, 10.3., od 13 sati na mail marketing@vecernji.net. Sretne dobitnike ćemo objaviti i pismeno obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Sretno!

Sretni dobitnici su Diana Štefanek, Maja Kristić, Ivana Beškara, Martina Galović i Goran Zrnčić. Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?