Kukoč:

'Ako me Kovač ne pozove za Italiju, igrat ću za Bugarsku!'

tonći kukoč
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.10.2014.
u 16:00

Tonći Kukoč svakim je danom sve bliži nastupu za bugarsku nogometnu reprezentaciju

Tonći Kukoč u posljednje vrijeme redovito puni medijske stupce. Bugarski mediji puni su pohvala na račun hrvatskog braniča koji sa sofijskim CSKA plovi prema novom naslovu prvaka, piše Goal. Istina, za sada je odigrano tek 13 kola, no CSKA drugoplasiranom Ludogorecu bježi već velikih sedam bodova.

Ove subote CSKA je slavio (3:0) u gradskom derbiju protiv Levskog i time dodatno "zacementirao" prvu poziciju u bugarskoj ligi. Tonći Kukoč sudjelovao je u akciji za prvi pogodak svoje momčadi, te je još jednom uvršten u najbolju momčad kola. Čiji je, tvrde bugarski novinari, već tjednima stalan član...

Poslije utakmice bugarski su novinari okupirali Tonćija Kukoča očekujući još jednu "bombastičnu" izjavu, jednu pravu rečenicu koja će napuniti naslovnice sportskih vijesti. I, naravno, dočekali su je...

Bivšem braniču Hajduka postavljeno je pitanje kako ga bugarski izbornik Luboslav Penev želi u reprezentaciji, te kolika je realna mogućnost da branič sofijskog CSKA završi u njihovoj nacionalnoj momčadi.

"Ako me izbornik Niko Kovač ne pozove za utakmicu s Italijom, igrat ću za Bugarsku! To je moja definitivna odluka. No, znam o čemu se radi, neće me zvati u reprezentaciju jer su svjesni da pričam istinu" kazao je Tonći Kukoč.

>>Koja je razlika između ebole i Dinama? Ebola je prijetnja u Europi!

>>Tonći Kukoč: Ne poznajem nikakve Miliće i piliće. Ja sam najbolji lijevi bek

Komentara 28

BE
berija
17:14 26.10.2014.

Igraj. Ne trebaš nam. Imamo dovoljno uobraženih balavandera.

PR
provokatorica
17:00 26.10.2014.

Neka igra za Bugare. Prvo, tko bi u našoj reprezentaciji uopće razgovarao s njim nakon svih svinjarija što je izjavio preko novina. Drugo, lajanjem na druge se sigurno neće izboriti poziv za reprezentaciju. Treće, ovo samo pokazuje da ga uopće nije briga za domovinu, ako se ide prijetiti da će ići za Bugare. Neka ide, imat će igrača manje na terenu.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:07 26.10.2014.

Puno srece u bugarskom dresu, zelim ti s pjesmom - Tuginate pusta da ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije