NE SMIJE TRENIRATI

Arijan Ademi bi mogao biti kažnjen sa samo tri mjeseca neigranja

Arijan Ademi
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
22.10.2015.
u 08:34

Arijan Ademi za vrijeme trajanje suspenzije HNS-a ne smije obavljati nikakve sportske aktivnosti s Dinamom.

Arijan Ademi bio je pozitivan i na B uzorku doping testa urina napravljenog nakon utakmice Dinama i Arsenala. Sada je sve jasno, Arijan Ademi uskoro će biti suspendiran od strane Uefe, za sada je na snazi tek suspenzija HNS-a u trajanju od 30 dana. No, predstavnici Uefe o ovom će se slučaju obratiti javnosti 27. listopada, pa će tada biti jasna sudbina ponajboljeg igrača Dinama.

U Dinamu i dalje vladaju šok i nevjerica, nitko ne zna što će se događati s modrim dokapetanom. Dinamo do danas nikada nije imao ovakav slučaj, pa se iz Maksimira niti danas nisu željeli službeno oglašavati. Čeka se konačna odluka Uefe, visina suspenzije.

Za sada je sve moguće. U Maksimir je danas stigao dopis Uefe prema kojem Ademi može biti kažnjen maksimalno sa četiri godine zabrane igranja. No, minimalna kazna nije navedena, pa prema tome postoji mogućnost da Ademi bude suspendiran i na samo tri mjeseca. Sve ovisi isključivo o tome na što je bio igrač pozitivan i je li svjesno uzimao nedozvoljene supstance.

Arijan Ademi za vrijeme trajanje suspenzije HNS-a ne smije obavljati nikakve sportske aktivnosti s Dinamom, niti trenirati s prvom momčadi. Igrač je tako prepušten sam sebi, tako će biti i za vrijeme trajanja konačne Uefine kazne. U Maksimiru još ne brzaju, niti razmišljaju što će biti s njegovim ugovorom, o tome će javnost biti obavještena tek nakon konačne odluke Uefe.

>> Više o slučaju Arijan Ademi pročitajte na Goal.com

>> Arijan Ademi u velikim problemima, B uzorak također pozitivan!

Komentara 7

PU
Pukovnik10
08:55 22.10.2015.

treba sve dobro staviti na vagu.Ako su krivi doktori dati i njima zabranu koliku dobije i on,ako je kriv sam onda neka snosi posledice.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:20 22.10.2015.

Više ne možeš ni viagru uzet odmah pozitivan!

LE
Locus Enigmus
10:22 22.10.2015.

Slussaj, kazze, Ademi pojeo baklavu prije utakmice pa je pao na doping testu. Otkad je baklava na popisu zabranjenih supstanci? Hocu reci, svugdje pisse da je bio pozitivan na doping testu ali se ne zna na ssto je bio pozitivan. Kako znaju da je pozitivan ako ne znaju na ssto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije