PEDULLA TVRDI

Atalanta će otkupiti Livajin ugovor pa ga prodati za pet milijuna eura u Rusiju

'15.06.2013., Zagreb - Hrvatska nogometna U-20 reprezentacija otputovala na svjetsko prvenstvo u Tursku. Marko Livaja.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
13.05.2014.
u 16:57

Pedulla tvrdi kako će njegov sadašnji klub Atalanta na ljeto otkupiti 50-postotni dio ugovora koji hrvatski napadač ima s Interom, a potom ga samo prodati u Rusiju.

Marko Livaja sljedeće će godine igrati u Rubinu iz Kazana, tvrdi talijanski stručnjak za transfere Alfred Pedulla.

Pedulla tvrdi kako će njegov sadašnji klub Atalanta na ljeto otkupiti 50-postotni dio ugovora koji hrvatski napadač ima s Interom, a potom ga samo prodati u Rusiju.

Atalanta i Rubin dogovorili su navodno odštetu od pet milijuna eura.

Livaja je ove sezone odigrao 20 utakmica za klub iz Bergama, ali zabio je samo dva gola. Više se isticao u svađama, pa je u nekoliko navrata bio i suspendiran od strane kluba.

>> Navijači Atalante vrijeđali Livaju ovim transparentom

Komentara 1

CA
canajrasim
17:19 13.05.2014.

Mislim da bi ovog bezobraznika bilo bolje prodati u Kinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije