Drastična kazna Fife

Haliloviću propada transfer? Barci na 14 mjeseci zabranjeni transferi!

Alen Halilović
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
02.04.2014.
u 12:43

Još uvijek se ne zna ima li Halilovićev transfer ikakve veze s tom odlukom Fife, odnosno spada li i on u tu skupinu igrača zbog kojih je kažnjena Barcelona

Fifa je danas kaznila nogometni klub Barcelonu, koja u sljedećih 14 mjeseci (dva prijelazna roka) neće smjeti kupovati igrače!

Katalonski klub tako do ljeta 2015. godine ne smije obavljati ulazne transfere, a zanimljivo je da je takva odluka donesena zbog toga što su Katalonci kupovali maloljetne igrače. Fifa je posebno osjetljiva na transfere igrača koji još nisu punoljetni.

Postavlja se tako i pitanje što će sada biti s transferom Alena Halilovića u katalonski klub. Dinamo i Barca potvrdili su prije nekoliko dana da su sve dogovorili, ali ugovor nije potpisan s obzirom na to da je Halilović maloljetan. Ako ovo pravilo stupa na snagu već ovog ljeta, i više je nego upitno hoće li Dinamov nogometaš zaista prijeći na Camp Nou.

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
12:59 02.04.2014.

:)))

SM
siki_miki
13:49 02.04.2014.

Ionako su ga prerano prodali. Bit ce bolje i za njega, a i za Dinamovu blagajnu da jos malo proigra u domacoj ligi ili negdje na posudbi (i proda se za vece novce). Sto se Barce tice, imaju dovoljnu "zalihu" igraca, zasad.

Avatar Topgen
Topgen
13:31 02.04.2014.

Radi se o 10 (!) maloljetnika i nepostivanja clana 19 pravilnika o transferu igraca . Kaznjeni su i Barca i NS Spanjolske. Imaju 90 dana da stvari dovedu u red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije