Espanyol tvrd orah

Barci samo bod, Suarez nije pogodio nakon sjajne Rakitićeve asistencije

Barcelona - Espanyol
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.01.2016.
u 17:50

Untoč trećem neodlučenom ishodu u četiri posljednja susreta katalonska momčad zadražala je vodstvo na ljestvici ispred prvih pratitelja Atletica i Real Madrida.

Nogometaši Barcelone ispromašivali su se protiv gradskog supranika Espanyola u 18. kolu španjolskog prvenstva pa je susret završio bez pogodaka. Untoč trećem neodlučenom ishodu u četiri posljednja susreta katalonska momčad zadražala je vodstvo na ljestvici ispred prvih pratitelja Atletica i Real Madrida.

Prvak Španjolske na gostovanju kod susjeda imao je dominaciju, loptu je držao 72 posto vremena u svom posjedu, no tek su tri udarca išla u okvir gola domaćina. A kod prva dva odlučivali su milimetri. 

Prvo je Lionel Messi iz slobodnog udarca u prvom dijelu pogodio prečku, a onda je Luis Suarez s jednog metra pogodio stativu. Urugvajca je prije toga sjajnom loptom u priliku gurnuo Ivan Rakitić. Hrvatski veznjak prebacio je domaće braniče i dodao Suarezu u šesnaestercu. Šteta što lijepa akcija nije okrunjena pogotkom.

Neymar je još u 77. minuti pokušao iz voleja sa 11 metara međutim bilo je to ravno u vratara.

Rakitić je bio vrlo zapažen, a u 71. minuti zamijenio ga je Sergi Roberto.

Poredak: Barcelona 39 bodova, Atletico Madrid 38, Real Madrid 36 bodova... 

>>Bilić i dalje ruši velikane! Nadmudrio Kloppa i drugi put ove sezone svladao Liverpool

 

Komentara 1

PA
pavo
23:27 02.01.2016.

srbski - prečka, stativa /// hrvatski - greda, vratnica !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije