PORAZ ZADRA

Ćiro: Velika je razlika u kvaliteti, Dinamo je mogao i uvjerljivije slaviti

Zadar - Dinamo
Dino Stanin/PIXSELL
18.10.2014.
u 18:09

- Pobjeda je zaslužena, dominirali smo od prve do posljednje minute. Nije nas poremetio ni primljeni gol, ni promašeni jedanaesterac. Najvažnije je da smo osvojili bodove, veseli me način na koji smo igrali - kazao je Zoki.

Čvrstim korakom Ćiro Blažević je nakon poraza Zadra krenuo prema Dinamovoj klupi i stisnuo ruku Zoranu Mamiću.

- Pobjeda je zaslužena, dominirali smo od prve do posljednje minute. Nije nas poremetio ni primljeni gol, ni promašeni jedanaesterac. Najvažnije je da smo osvojili bodove, veseli me način na koji smo igrali - kazao je Zoki.

A Ćiro je dodao:

- Dinamo je mogao pobijediti i s većim rezultatom, velika je razlika u kvaliteti. Nezgodno je izgubiti utakmicu, ali izgubio sam i tri igrača. Neće biti lako ostati u elitnom društvu, nadam se da ću uspjeti.

Utakmica nije bila pretjerano žestoka, svjedočili smo i nekim drugačijim dvobojima Zadra i Dinama u Stanovima. Mamićeva momčad očekivano je dominirala, ni Antolićev promašeni jedanaesterac nije poremetio koncepciju igre. A Ćirin Zadar posljednjih deset minuta, baš kada je Dinamo došao do pobjede, morao je igrati s igračem manje.

- Možda sam ih pretrenirao - komentirao je Ćiro.

- To je sastavni dio nogometa - dodao je Zoran Mamić.

>> Ćiro nije uspio iznenaditi Mamića, Dinamo slavio u Zadru

Komentara 8

DU
Deleted user
19:11 18.10.2014.

Koji članak, Ozrene red je napisati koliko je bilo tih golova i za koga. Smijurija.

Avatar mihic
mihic
21:21 18.10.2014.

ciro ciro takav trener ne radi sve tri izmjene do 67 minute. možeš ti pričati o kvaliteti dinama koja je očita al ti si loše lose vodio svoju ekipu

SA
santos008
21:40 18.10.2014.

Samo naprijed ,pa ni Rijeka i Hajduk ne planiraju bodove protiv Dinama,sto bi onda Zadar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije