DINAMOVA DECIMA

Za deset naslova Zdravko Mamić je potrošio devet trenera i 40 milijuna eura

Dinamo prvak (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
29.04.2015.
u 12:42

Neki su se vraćali više puta na klupu, rekorder Kruno Jurčić u tri navrata je bio trener i najtrofejniji je Dinamov strateg

Izgubi li danas Rijeka od Splita na Kantridi, Dinamo će i matematički osigurati naslov. Modri su pobijedili Osijek 3:0, 37. put zaredom napustili su travnjak neporaženi i mogli bi osigurati deseti uzastopni naslov već u travnju!

U naslovima je sudjelovalo devet trenera, a to su Josip Kuže, Branko Ivanković, Zvonimir Soldo, Marijan Vlak, Krunoslav Jurčić, Velimir Zajec, Vahid Halilhodžić, Ante Čačić i Zoran Mamić (po nekoliko utakmica vodili su i Sreten Ćuk, Marijo Tot i Damir Krznar).

Neki su se vraćali više puta na klupu, rekorder Kruno Jurčić u tri navrata je bio trener i najtrofejniji je Dinamov strateg u povijesti!

>> Pogledajte tko je sve pomogao da Dinamo osvoji sve ovo na Goal.com

>> Kod nas se nečiji rad od 23 godine lako izbriše, prekrije fotografijama ženskih grudi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:29 29.04.2015.

Imaju love i toliko su još uspjeli potrošiti. 10 titula za redom. Svaka čast. Nego onako uz put....koliko je Hajduk potrošio zadnjih 10 godina i koliko naslova su imali? Ako netko zna neka napiše. Večernji će se složiti da trebaba Dinamu odati priznanje .

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
13:13 29.04.2015.

Kako vas žulja, DINAMO jadni ste.Pišite malo i o drugim klubovim,i koliko su potrošili što su to oni osvojili ali brate mili najlakše je pljuvati po njemu i živjeti u snovima.

LI
Lik123
13:44 29.04.2015.

Koliko standardnih i nezamjenjivih prvotimaca repke je došlo iz Dinama? Koliko vrhunskih igrača prodano u isto takve klubove? Koji je konačni saldo kupljeni - prodani igrači? To nije matematika koja bi zanimala naš "plavi" Večernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije